Seuraa meitä somessa:

Lakkapää syötti avausvoiton

17.10.2014

Team Lakkapää mursi syötöllään LiigaSärkkien vastarinnan ja otti perjantai-iltana kauden avausvoittonsa Miesten Mestaruusliigassa erin 3-0 (25-17, 25-19, 25-21).

Täydellä pistepotilla Lakkapää (1-2) nousi samalla yhdeksännelle tilalle jumbopaikalta sysäten tappion kärsineen vierasjoukkueen (0-3) sinne.

Hakkuri Joseph Smalzer teki 22/+14, mutta myös keskeltä kulki mukavasti Markus Kaurton ja Tuomas Hautalan kerättyä 20/+15 hyvillä hyökkäystehoilla (12/16).

LiigaSärkkien kaksikko Srdjan Nadazdin (14/+7) ja Danilo Carvalho (12/+49 eivät saaneet muulta joukkueelta tarpeeksi tukea. Muun joukkueen tehot olivat 5/-4.

Jussi Mäkinen, LiigaSärkät:

- Meidän puolelta tahmeaa peliä. Oma peli ei lähtenyt rullaamaan ja meidän syöttö oli niin helppo, että vastustajalla ei ollut ongelmia sen kanssa. Vastaanottopeli ei ollut kunnossa, jonka takia ei päästy pelaamaan hyvää hyökkäyspeliä.

Peetu Mäkinen, Lakkapää:

- Oma pää pysyi kasassa. Jaksettiin paahtaa pallojen perässä. Motivaatio pysyi eikä alettu tekemään turhia virheitä. Tehtiin järkeviä ratkaisuja.

Shailen Ramdoo:

- Onnittelut Nortsalle kolmesta pisteestä. Kauden huonoin peli. Virheiden takia jouduttiin koko ajan ottamaan vastustajaa kiinni. Kausi ei ole oikein vielä edes alkanut, mutta se ei ole tekosyy. Minä otan vastuun kaikesta. Hyvän pisteen jälkeen tuli pari kolme huonoa palloa. Joukkueeseen saadaan lisää laajuutta ja laatua ensi viikolla. Maanantaina on yksi uusi pelaaja tulossa, tiistaina toinen.

Normunds Veinbergs:

- Onnistumisien kautta peli lähti hyvin käyntiin. Virheitä pyritään välttämään. Vastaanoton kehitys näkyy Luke Perryn tulon myötä. Takakentällä on tasaisuutta ja varmuutta. Hyökkäyspeli on ollut liikaa Joseph Smalzerin hartioilla, mutta kolmeen pisteeseen voi olla tyytyväinen. Syötössä oli tänään lupa ottaa riskejä. Se näkyi virheiden määrässä. Jos syöttöä halutaan kehittää, niin riskejä täytyy ottaa.

Lakkapää kohtaa sunnuntaina kotonaan toisen liigatulokkaan LEKA Volleyn. LiigaSärkkien seuraava ottelu on ensi lauantaina Sampon vieraana.

Ottelutilasto
Lehdistötilaisuus

  Takaisin