Seuraa meitä somessa:

Lakkapaa.com katkaisi lähes vuoden tappioputkensa

04.10.2020

32:n liigatappion putki katkesi sunnuntaina komeasti, kun Lakkapaa.com otti kotivoiton 3-1 Raision Loimusta.Edellisen kerran rovaniemeläiset maistelivat voittoa 26.10. viime vuonna kaadettuaan Vantaa Ducksin 3-0.

Kotijoukkue pääsi kokeilemaan pelin päättämistä kahdesti jo kolmannessa erässä, mutta Loimun hahmo Elviss Krastins pelasti vielä vieraat neljänteen erään. Kuudes ottelupallo toi lopulta tuloksen Eetu Häyrisen hyökättyä pelin päätökseen.

Eetu Häyrinen nakutti 24/+15 ja Krastins 21/+17.

Elviss Krastins, Loimu

- Mielenkiintonen ottelu. Olimme alussa vaisuja. Kolmanteen saimme asennekorjauksen tehtyä. Siirsimme painetta Lakkapään puolelle. Lakkapää ei antanut periksi. Meillä on ollut teemana, ettei päätä paineta alas. Pelasimme rohkeasti pallo kerrallaan.

Eetu Häyrinen, Lakkapaa.com

- Tulimme peliin hyvin. Syöttö toimi todella hyvin. Pelasimme järkevästi vähillä virheillä. Syöttövirheitä tuli kolmannessa erässä liikaa. Voittoon pitää olla tyytyväinen. Hyvä, että saan paljon passeja ja onnistumisia.

Per-Erik Dalqvist, Loimu

- Peli oli vuoristorataa. Emme tulleet hyvin peliin. Toisen erän loppuun tulimme ihan hyvin, mutta fokus katosia. Erien keskivaiheilla tuli kovia virheitä. Mentaalisesti emme olleet tarveeksi vahvoja. Pitkä erätauko oli meille eduksi. Syötimme kolmannessa erässä paremmin ja saimme painetta vastustajalle. Olimme kolmannessa erässä hieman onnekkaita. Lakkapää vastaavasti oli onnekkaampi neljännessä. Pelin hävisimme ensimmäisissä erissä. JOukkue on uusi ja nuori. Parannamme koko ajan. Onnea Lakkapäälle voitosta.

Jukka Tuovinen, Lakkapaa.com

- Tämä oli erittäin hieno voitto. Kaksi ensimmäistä erää oli hyvää syöttöpeliä. Myös puolustus toimi hyvin. Pitkä erätauko heikensi meidän syöttöpeliä. Syöttöpelin heikentyminen vaikeutti meidän peliä ja sai Loimun peliin mukaan. Yleisö lähti hienosti mukaan ja joukkuekin syttyi vielä neljännessä erässä. Syöttöpeli parani. Lopun taistelu palkittiin. Ansaittu voitto meille.

Parhaat pelaajat:
Loimu, Elviss Krastinss
Lakkapää, Eetu Häyrinen

Lakkapaa.com - Loimu 3-1 (25-22, 25-19, 24-26, 27-25)
Lakkapaa.com: Häyrinen 24/+15, Baranov 15/+12, Zhukov 11/+4
Loimu: Krastins 21/+17, Borichev 10/+4, Hernandez 9/+3
Ässät 3-3, syöttövirheet 20-13, torjunnat 10-5, hyökkäys% 42-40, vastaanotto% 54-51

Pistekilpailu:
3 Häyrinen Lakkapaa.com
2 Baranov Lakkapaa.com
1 Krastins Loimu

PROlibero
Teemu Silventoinen Lakkapaa.com

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Kuvat: Tapani Kuoksa

  Takaisin