Seuraa meitä somessa:

Lauantaina TV-ottelussa Hurrikaani-Loimu

20.11.2015

YLE TV2 lauantai-iltapäivässä kohtaavat Hurrikaani-Loimaa ja Raision Loimu. Lähetys käynnistyy Loimaan Superlauantaista kello 14 (ottelu klo 13). Perään YLE näyttää Bisons-Pyrintö Korisliigan ottelun.

Joukkueet löytyvät Mestaruusliigan sarjataulukosta tasapisteistä: Hurrikaani on voittanut kuudesta liigapelistään neljä ja Loimu viisi. Pieni ottelumäärä vääristää, sillä joukkueiden sijoitukset 5. ja 6. ovat selkeästi alakanttiin: voitto-tappio -suhteella laskettuna kyseessä on liigan kolmanneksi ja neljänneksi parhaat joukkueet alkukauden osalta.

Kotonaan Hurrikaani on voittanut kolme peliä puhtaasti 3-0, mutta Kokkolan Tiikerit haki puolestaan Loimaan liikuntahallista kaikki pisteet erin 0-3. Loimu puolestaan on ottanut vierista täydet pisteet molemmista otteluistaan (KoVe ja Liiga-Riento).

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Raisiossa, jossa Loimu voitti 3-2. Hurrikaani hieman säästeli ottelussa muutamaa miestä Euro-otteluunsa. Luke Smith kairasi vieraillle 25 pinnaa ja Ryan Jay Owens 21. Oransseista Ossi Rumpunen tykitti 21 pinnaa.

Joukkueiden parhaat pistemiehet tällä kaudella ovat olleet Mohamed Alhachdadi (101) ja Daniel Vargas (97). Parhaat torjujat ovat olleet Luke Smith (0,53 / erä) ja Ryan Meehan (0,65 / erä). Eniten ässiä ovat takoneet Eemeli Kouki (8) ja Meehan (9).

Aiemmin viikolla Hurrikaani putosi CEV Cupista Challenge Cupiin itävaltalaisjoukkue Aich/Dobille ja Loimu puolestaan eteni jatkoon Challenge Cupissa kukistettuaan norjalaisen Nyborg Bergenin.

  Takaisin