Seuraa meitä somessa:

LEKA Volley täydensi pudotuspelijoukkueiden joukon

13.03.2017

LEKA Volleyn 3-1 -vierasvoitto maanantaina Joensuussa tiesi sen pääsyä kahdeksantena joukkueena pudotuspeleihin.

Miesten runkosarjan kuusi ensimmäistä sijoitusta on jo selvillä ennen viimeistä peliviikkoa. LEKA Volley ja Vantaa Ducks ratkovat sijat 7-8. Lauantaina puolestaan Rantaperkiön Iskun ja Raision Loimun keskinäisessä pelissä ratkeaa se, kumpi joukkueista joutuu liigakarsintaan ja kumman kausi päättyy runkosarjan yhdeksännen tilan myötä. Liiga-Riento jatkaa kautta liigakarsinnoissa.

Maanantain tappio oli Liiga-Riennon 25:s perättäinen. Se joutui otteluun ilman vatsatautista Joni Savimäkeä ja selkävaivaista Ville Louhelaa. Kokenut lähes 200 liigaottelun Jari-Pekka Lund on palannut liigakentille ja pelasi kotijoukkueen passarina koko ottelun.

Jan Helenius oli vieraiden kantava voima.

Jani Säisä, Riennon päävalmentaja:

- Piristynyt peli-ilme. Oli kivaa kentällä. Jarsa on ykköspassari niin, kauan kun Esa toipuu. Katsotaan sitten tilannetta uudestaan. Selkeästi rauhallisempaa, kokemus näkyy. Vaaditaan pelikaverilta enemmän silloin kun pitää ja rauhoitellaan kun tarvitaan. Ei ollut niin levotonta kuin aikaisemmin.

Fred Musoni, Riento:

- Hyvä fiilis, pelattiin hyvin, tein parhaani. Mutta en ole tyytyväinen tulokseen, kun hävittiin. Jarsa oli uskomaton ja olen erittäin iloinen. Ollaan pelattu treeneissä. Hän on kypsä ja omaa paljon kokemusta. Tykkäsin todella pelata hänen kanssaan.

Tapio Nissi, LEKA päävalmentaja:

- Vaikeat lähtökohdat peliin. Meillä on ollut paljon painepelejä. Tänä päivänä oli taas yksi. Taas kerran käännettiin painepeli itselle. Oli joukkueen voitto. Jokainen, joka tuli kentälle ohensi peliä. Oli hankalia hetkiä, joukkue vaan väänsi itselleen tarvittavan voiton. Meillä on ollut koko kauden tähtäimessä pudotuspelipaikka.

Jan Helenius, LEKA:

- Varmistettiin pudotuspelipaikka. Se on tosi iso juttu meille. Aika ailahteleva peli. Taisteluvoitto.

LähiTapiolan pisteet:
3 Helenius LEKA
2 Musoni Riento
1 Muranqwa Riento

Liiga-Riento - LEKA Volley 1-3
20-25, 25-21, 21-25, 21-25
Liiga-Riento: Murangwa 17/+7, Musoni 11/+9, Karttunen 8/+3
LEKA Volley: Helenius 23/+11, Kaislasalo 17/+3, Karinen 12/+8
Katsojia: 385

Ottelutilasto

  Takaisin