Seuraa meitä somessa:

LEKA Volleylle ansaitut vieraspisteet Raisiosta

01.03.2016

Loimun ja LEKA Volleyn runkosarjan viimeisestä kohtaamisesta ei muodostunut ikivihreää klassikkoa. Paljon virheitä sisältänyt ottelu päättyi lopulta kuopiolaisjuhliin. Ottelun päätösnumeroiksi merkattiin vierasvoitto lukemin 1-3 (21-25, 23-25, 25-15, 19-25).

Molemmat joukkueet lähtivät taistoon tutuiksi tulleilla kokoonpanoilla. Loimun hakkurina aloitti viime aikojen tyyliin venezuelalainen Luis Arias (6/+2). LEKA puolestaan jatkoi tuoreen jenkkihakkurinsa Josh Taylorin (13/0, 1 ässä, 1 torjunta) sisäänajoa.

Kumpikaan joukkue ei voi tyytyväinen tekemiseensä. Liiat virheet vaikeuttivat molempien iltapuhdetta. Piirun verran ehyemmin pelannut LEKA oli lopulta sen verran parempi, että ansaitsi vierasvoiton.

LEKAn voiton arkkitehdit operoivat laidoilta. Eelis Karinen (13/+9) ja Greg Petty (17/+8, 3 ässää, 1 torjunta) ottivat tyylipuhtaan selkävoiton isäntien laitaosastosta, joka oli tahollaan vaikeuksissa sekä vastaanotossa että hyökkäyspuolella.

Parhaat pelaajat:
Loimu: Daniel Vargas
LEKA: Eelis Karinen

Eelis Karinen, LEKA:

- Saatiin kelvollinen alku peliin. Virheitä tehtiin paljon, ja saatiin niiden saralla kyllä apua Loimulta. Kolmas erä oli meiltä heikko. Neljännessä nostettiin tasoa ja napattiin tärkeät pisteet. Oma pelaaminen tyydyttää. Siirto Kuopioon ja Lauri Hakalan valmennukseen on tuonut nostetta omaan pelaamiseeni. Huomenna jatketaan Loimaalla. Paljon pitää parantaa, jotta voidaan kaapata sieltä pisteitä.

Ossi Rumpunen, Loimu:

- Aloitettiin kelvollisesti. Johdettiin alussa, kunnes tuli jälleen perisynti ja notkahdettiin. Kolmannessa erässä saatiin peliä kasaan, mutta neljännessä paketti hajosi taas. Jatkossa pitää saada peliä kasaan ja alkaa voittaa pelejä. Piste kerrallaan, erä kerrallaan, ottelu kerrallaan. Työtä on jatkettava. Joukkueen tulokset ja potentiaali eivät kohtaa tällä hetkellä lainkaan. Marginaali on todella iso.

Lauri Hakala, LEKAn päävalmentaja:

- Hirveää pelaamista. Voitto saatiin, mutta peliesitys jätti paljon parantamisen varaa. Tekemisessä oli huolimattomuutta, eikä saatu onnistumisiin jatkuvuutta. Laiturit onnistuivat meiltä hyvin sekä vastaanotossa että hyökkäyssektorilla. Tällä viikolla on vielä edessä Hurrikaani ja Tiikerit. Keskitytään oman pelin parantamiseen, tekemistä riittää paljon kevättä ajatellen, Tämä esitys ei riitä runkosarjan loppumatseissa eikä pudotuspeleissä. Otteiden on parannuttava huomattavasti, mikäli aiotaan jatkaa pistejahtia.

Ismo Tuominen, Loimun päävalmentaja:

- Hyvä valmistautuminen ja hyvä alku. Kaikki näytti hyvältä. Saatiin riisuttua vastustajalta aseita. Avauserän puolivälin jälkeen ote kirposi, ja vanhat perisynnit astuivat kuvaan mukaan. Pelaamisen taso putosi, ja peli suli. Vastustajan passarinvaihto vaikeutti myös pelaamistamme. Virheitä tehtiin liikaa joka puolella. Torjuntapelin kanssa on tehty rajusti töitä treeneissä, mutta ei saatu silläkään saralla toivottua tulosta aikaan. Perjantaina jatketaan kotiottelulla Lakkapäätä vastaan. Odotan vain yhtä asiaa - kolmen pisteen kotivoittoa.

Loimu: Meehan 14/+10, Vargas 13/+8, Rumpunen 11/0
LEKA: Petty 17/+8, Karinen 13/+9, Taylor 13/0

Yleisöä: 658
T 6-11, Ä 4-6, SV 16-10, VO% 46-59, H% 47-43

LähiTapiolan pisteet:
3 Petty LEKA
2 Karinen LEKA
1 Meehan Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin