Seuraa meitä somessa:

LEKA Volleylle kuuden pisteen vierasreissu

25.09.2017

LEKA Volleyn kauden avannut vieraspelimatka lounaiseen Suomeen oli pistesaaliin suhteen täydellinen, kun sunnuntain Loimu-voittoa seurasi maanantaina toinen kolmen pisteen saalis Loimaalta Hurrikaanin kaatuessa 1-3 (27-29, 24-26, 25-19, 23-25).

LEKA vei kaikki kolme voittamaansa erää kahden pisteen erolla. Kahden tiukan erävoiton jälkeen se joutui kolmannessa hakkuri Antti Ropposen pelin parantumisen myötä kotijoukkueen jyräämäksi, mutta nousi taas neljännessä voittoon.

Hakkuri Samuli Kaislasalo ja albanialaisyleispelaaja Redi Koci johtivat vieraiden hyökkäyspeliä Akseli Lankisen passeista oivasti. Kotijoukkueesta Ropponen paransi pelin jälkipuolikkaalle ja selkävaivainen Tom Douglas-Powellkin väläytteli ajoittain.

Kuopiolaisten itseluottamus kesti hyvällä tasolla läpi illan ja Hurrikaanin hyvät hetketkään eivät saaneet Jukka Tuovisen suojatteja raiteiltaan.

Lauri Rantanen, Hurrikaani:

- Alussa vastaanoton kanssa meillä oli ongelmia. Saatiin se ottelun kuluessa rauhoitettua. Leka laittoi meidät tekemään vaikeita ratkaisuja.

Jukka Tuovinen, LEKA Volley:

- Meillä on nuoria, mutta kokeneita pelaajia joukkueessa. Oltiin tänään sinnikkäitä ja taisteltiin. Redi Koci on meille erinomainen vahvistus. Miehen kehityskäyrä on ylöspäin.

Joukkueiden palkitut
Hurrikaani Antti Ropponen
LEKA Samuli Kaislasalo

LähiTapiolan pisteet
3 Kaislasalo LEKA
2 Koci LEKA
1 Ropponen Hurrikaani

Hurrikaani Loimaa - LEKA Volley 1-3
27-29, 24-26, 25-19, 23-25
Hurrikaani Loimaa: Ropponen 20/+11, Douglas-Powell 15/0, Toiviainen 9/+5
LEKA Volley: Kaislasalo 23/+13, Koci 20/+8, Helenius 16/+7
Katsojia: 674

Ottelutilasto

Kuvat: Juuso Riponiemi / Hurrikaani

  Takaisin