Seuraa meitä somessa:

Lentopallon Mestaruusliigan tiimi vahvistuu - Mika Virmalainen Mestaruusliigan myyntijohtajaksi

19.01.2024

Mestaruusliigan myyntitiimi vahvistuu kun Mika Virmalainen aloittaa lentopallon Mestaruusliigan myyntijohtajana. Virmalaisen tehtävä on osa Lentopalloliiton ja Rivents Oy:n ostopalvelusopimusta, jossa Riventsin tiimi on vastannut jo vuodesta 2021 Mestaruusliigan operatiivisesta johtamisesta, markkinoinnista ja kumppanimyynnistä.

Viime vuosina Lentopallon Mestaruusliigaa on kehitetty yhteistyössä liigaseurojen kanssa. Merkittäviä uudistuksia on rakennettu mm. uuden TV-sopimuksen ja pian julkistettavan uuden mediakumppanuuden kautta. Kokonaisuutena Mestaruusliigaa on tuotetteena kehitetty ja tämä työ mahdollistaa nyt loistavan alustan uudelle vaihteelle yritysyhteistyössä ja kumppanuuksissa.
Kotimaista liigaa tulee kuitenkin kehittää jatkuvasti, jotta sarjan ja koko lajin kiinnostavuus säilyy ja kasvaa. Mestaruusliiga on yksi tärkeistä tekijöistä säilyttää kotimainen lentopallo elinvoimaisena ja houkuttelevana niin yleisölle kuin yhteistyökumppaneille. Liigan nykyiset yhteistyökumppanit osoittavat, että laji kiinnostaa sekä yleisöä, että suuria brändejä. Tätä merkittävää työtä tulee vahvistamaan Mika Virmalainen.

“Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta osallistua suomalaisen huippulentopallon kehittämiseen. Uskon, että liiton ja seurojen sekä kumppaneiden yhteistyöllä voimme tehdä lentopallosta entistäkin kiinnostavamman ja houkuttelevamman uusille sukupolville. Tämän myötä houkuttelemme lisää harrastajia lajin pariin kaikilla tasoilla. Lentopallon tulevaisuus Suomessa näyttää valoisalta”, kommentoi Mestaruusliigan uusi myyntijohtaja Mika Virmalainen.

Virmalaiselta löytyy taustaa urheilun parista mm. Suomen Padelliiton kumppanuus- ja markkinointipäällikkönä, jossa hän toimi edelliset 3,5 vuotta. Hän tulee toteuttamaan Mestaruusliigan kumppanuusmyyntiä ja kehittää Mestaruusliigan tuotetta. Lisäksi Virmalainen tulee olemaan mukana markkinoinnin, viestinnän ja Mestaruusliigan koordinoinnin tehtävissä.

“Mahtavaa, että saimme Mika Virmalainen osaksi Mestaruusliigan tiimiä ja samalla koko Rivents Oy:n myyntitiimiä. Mikan vahva myyntiosaaminen ja monien vuosien tuloksekas kokemus urheilukumppanuuksista, markkinoinnista ja tuotteistamisesta tukevat seuraavia Mestaruusliigalle asetettuja pitkän aikavälin tavoitteita. Virmalainen on luonnollisesti merkittävässä roolissa myös koko lentopallon yritysyhteistyön kehittämisessä yhdessä Riventsin muun myyntitiimin kanssa.”, sanoo lentopallon tapahtumista, markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja, Riia Martinoja.

Lisätietoja:
Riia Martinoja,

riia.martinoja@lentopalloliitto.fi 

  Takaisin