Seuraa meitä somessa:

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa Nivalassa 28.1.

04.01.2024

LiigaPloki Pihtipudas pelaa lentopallon naisten Mestaruusliigaottelun Nivalan uudella upealla Champion Door -areenalla tammikuun viimeisenä sunnuntaina 28.1. klo 16.00.

Vastustajaksi saapuu rovaniemeläinen Arctic Volley. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kaksi kertaa. Otteluvoitot ovat tasan 1-1 molempien voittaessa kotipelinsä erin 3-1. Odotettavissa on tiukka kamppailu tärkeistä sarjapisteistä.

Nivalan liikuntakeskus Uikko on monipuolinen liikuntakeidas, josta löytyy monen lajin harrastusmahdollisuudet. Nyt valmistunut Champion Door -areena tulee olemaan tapahtumien näyttämö, eri liikuntalajeja palveleva treenipaikka, kulttuurin ja eri harrastepiirien kohtaamispaikka.

LiigaPlokille ottelun järjestäminen uudella Champion Door -areenalla on mieluinen tehtävä. Yhteistyö niin Liikuntakeskus Uikon kuin Nivalan Lentopalloilijat ry:n kanssa on sujunut mainiosti. Pelipaikka on upeimpia, missä olemme pelanneet. Pelikentän lisäksi myös oheistoiminnot ja tilat on suunniteltu tulevaisuuden vaatimusten mukaisiksi. Tervetuloa paikan päälle seuraamaan huippulentopalloa ja tutustumaan uuteen pelipaikkaan. Kannattaa tulla ajoissa paikalle!

Käytännön järjestelyissä LiigaPlokin apuna on Liikuntakeskus Uikon lisäksi Nivalan Lentopalloilijat ry.
Osa tapahtuman tuotosta ohjautuu paikallisen lentopallotoiminnan hyväksi.

Pääsyliput Lippu.fi -palvelusta tai ovelta.

https://liikunta.nivala.fi/liikuntakeskus-uikko/monitoimihalli/
liigaploki.fi
mestaruusliiga.fi

Nivalan Liikuntakeskus
Kalliotie 59
85500 Nivala

LiigaPloki tiedotus

  Takaisin