Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokin voittoputki sai lisäjatkoa - Pölkky liigakärkeen

26.10.2019

LiigaPloki jatkaa naisten Mestaruusliigassa edelleen tappioitta voitettuun LP Kangasalan 3-2. Pölkky sen sijaan nousi liigan kärkeen 3-0 -voitollaan OrPosta.

Pölkky 3-0 voittoon OrPo:sta

OrPo tuli hyvällä peli-ilmeellä ensimmäiseen erään, joka ratkesi jatkopalloilla illan parhaan pelaajan Jessica Kososen hyökkäykseen lukemissa 27-25. Orpo johti erää vielä 18-20 ja 19-21, mutta ei yltänyt enää loppuerässä johtoasemaan. Tasalukemissa käytiin tilanteissa 21-21, 24-24 ja 25-25. Toinen ja kolmas erä menivät selkeämmin Pölkylle 25-14 ja 25-17. Jessica niittasi jokaisen erän lopetuksen.

Netta Rekola, Orpo:

- Ensimmäien erä oli meidän näköistä peliä. Kaikki osa-alueet toimivat. Toisen erän alku oli myös hyvä, mutta sen jälkeen pelimme lopahti kuten on käynyt monta kertaa aikaisemminkin. Useissa peleissä olemme pelanneet ottelun alun hyvin, mutta meidän pitä pystyä peramaan otteluiden loputkin hyvällä tasolla. Omaan peliin olen tyytyväinen.

Nikolina Bozicevic, Pölkky:

- Hyvä peli meiltä, hyökkäys ja puolustus olivat hyvällä tasolla. Peli oli meidän hallinnassa, vaikka ensimmäinen erä olikin tiukka. Omaan peliin olen tyytyväinen, mutta aina pitää pyrkiä parantamaan.

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja OrPo:

- Tiesimme että Pölkky on kova joukkue kotona ja oli kova myös viikko sitten Orivedellä. Ensimmäinen erä oli tasainen ja ratkesi jatkopalloilla. Sen jälkeen emme pystyneet enää haastamaan. Vastaanottomme ei ollut tarpeeksi hyvää ja jouduimme heittämään isoa passia laitaan hyvää torjuntaa vastaan. Meillä on nuori joukkue ja joudumme harjoittelemaan kovaa. Pelin rakentaminen on haasteena. Henkiselle puolelle pitää saada myös kasvua.

- Seuraavat pelit ovat meille tärkeitä, myös huomenna Rovaniemellä WoVoa vastaan.

Timo Tolvanen, päävalmentaja Pölkky:

- Meillä oli erilainen lähestyminen tähän peliin. Treenimme ovat olleet hyviä ja odotukset olivat olemassa hyvään peliin. Hyvä vire treeneissä ei siirtynyt pelin alkun, mutta loppua kohti paransimme. Lucialla (Babic) ja Adejalla (Lambert) oli vaikeita hetkiä ottelun alussa. Meillä on leveä kärki ja aina löytyy muita jotka paikkaavat tilannetta. Jessicalla (Kosonen) oli hyvä peli ja hänen kausi on ollut myös loistava. Jessica tekee myös takakentällä arvokasta työtä. Venla (Huurne) pelasi nyt passarina kokonaisen erän ja onnistuikin hyvin. Häntäkin tarvitsemme vielä kauden mittaan. Meidän mottona oli, että pärjäämme jos puolustamme enemmän kuin vastustaja. Tänään niitä tuli 17 enemmän.

Parhaat pelaajat:
Jessica Kosonen Pölkky
Netta Rekola OrPo

LähiTapiolan pisteet
3 Kosonen Pölkky
2 Bozicevic Pölkky
1 Wruck Pölkky

PROlibero
Bozizevic, Pölkky

Ottelutilasto

LiigaPloki nousi takamatkalta voittoon

Pihtiputaan LiigaPloki jatkaa historiallista voittoputkeaan. Se on voittanut kaikki kauden kahdeksan pelaamansa ottelua. Nyt kaatui LP Kangasala 3-2 (25-22,23-25,17-25,25-19,15-12)

LP Kangasala laittoi kotijoukkueen painitermillä siltaan, johtaen ottelua jo erin 2-1, mutta LiigaPloki nousi takamatkalta 3-2 kotivoittoon.

Alessandro Lodi, LiigaPloki:

- Tänään oli kova peli, Kangasala on hyvä ja organisoitu joukkue, joka hyökkää tehokkaasti. Meidän pelissä oli ylä-ja alamäkeä, mutta meidän tavoite kaikessa tekemisessä on korkeammalla kuin se millä pelaamme. Meillä oli paljon tänään onnistujia.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

- Peliin olen tyytyväinen, ainoastaan kahdessa viimeisessä erässä aloitussyöttömme heikkeni ja teimme liikaa virheitä . nuori Jemina Jäärni onnistui ( 9/+4) ensimmäisessä kokonaisessa ottelussaan.

Taylor Lindberg, LiigaPloki:

- Pystyimme pelaamaan loppuun saakka, emme painikoituneet. Yhteistyö hakkuri Yasminen Madsenin ( 20/+13) kanssa on kovan harjoittelun tulosta.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:

- Peli oli ailahtelevaa, kuitenkin parempi tasoista kuin edellisessä LiigaPloki pelissämme. Oma puolustuspelini toimi, mutta vastaanottopelaamiseen jäi vielä parantamisen varaa.

Joukkueen parhaat:
Yasmine Madsen, LiigaPloki
Mary-Kate Marshall, LP Kangasala

Katsojia 419

LähiTapiolan pisteet
3 Madsen Ploki
2 Conaway Ploki
1 Miniuk LP Kangasala

PROlibero
Sievänen, LP Kangasala

Ottelutilasto

Kuvat:
Jouni Ronkainen / Pölkky
Jari Kotka / LiigaPloki

  Takaisin