Seuraa meitä somessa:

Loimaalla yhteinen toriavaus

26.09.2015

Loimaalaiset palloilun pääsarjajoukkueet Hurrikaani ja Bisons avasivat kautensa yhteisessä toritapahtumassa perjantai-iltana.

Neljä edellistä kautta on Loimaalla sujunut lento- ja koripallossa mitalisateessa. Hurrikaani ja Biisonit ovat tarjonneet 16000 asukkaan maaseutukaupungissa positiivisia elämyksiä parketin täydeltä. On tullut Suomen Mestaruuksia, hopeaa ja pronssia.

Silti suurin anti Loimaan kaupungille joukkueista on ollut näkyvyyden osalta. Molemmilla joukkueilla on laaja kannattajakunta, osittain samat fanit käyvät kaikissa Loimaalla pelattavissa peleissä - Niin Hurrikaanin kuin Biisonien kotiotteluissa. Tästä syystä perjantaina järjestettiin seurojen yhteistyönä torijuhla, jossa virallisesti avattiin tulevat palloilukaudet.

Torijuhlassa Loimaan kaupungin toimesta tarjottiin kahvia ja pullaa ja kaupungin orkesteri ”Kauppala big band” tarjoili musiikillista nautintoa. Paikalla oli arviolta noin 400 urheiluhenkistä ihmistä. Yhteinen toritapahtuma oli joukkueiden historiassa ensimmäinen. Suosio oli kuitenkin sen verran suurta, että jatkoa on varmasti luvassa. Pelaajien suosio Loimaan kokoisella paikkakunnalla on valtava, sillä parkettien sotureita näkyy kaupungilla päivittäin. Iso kiitos kuuluu myös pelaajille, jotka ymmärtävät jakaa huomiota ja nimikirjoituksia innokkaimmille.

  Takaisin