Loimu ja Etta hoitelivat voitot viidennessä

21.11.2015

Etta ja Loimu ottivat voitot viidessä erässä lauantain miesten Mestaruusliigan otteluissa.

Raision Loimu (6-1) otti jo kauden toisen voittonsa viidessä erässä Hurrikaani-Loimaasta (4-3). Lauantaina se tapahtui YLE TV-ottelussa Loimaalla erin 2-3 (20-25, 20-25, 25-14, 25-22, 9-15).

Hurrikaani oli todella tukkoinen kahdessa ensimmäisessä erässä ja näin Loimu vei eriä välillä miten tahtoi. Toisessa erässä Giolito vaihtoi Mohammed Alhachdadin ja Dima Dolgopolovin pois kentältä ja tilalle Ryan Jay Owensin sekä Mauri Kurpan. Vaihdot piristi Hurrikaanin otteita kolmanteen erään, jonka kotijoukkue voittikin selvästi. Neljäs erä oli kauttaaltaan vieraiden, mutta Hurrikaani käänsi sen erän viimeisillä palloilla itselleen. Viides erä alkoi Ossi Rumpusen 0-5 syöttövuorolla ja erä oli sitä myöden valmis.

Ismo Tuominen oli tyytyväinen joukkueen pelaamiseen ja siihen, miten joukkue jatkoi heikoista jaksoista huolimatta oman pelinsä pelaamista. Harmitteli neljännen erän menetystä, sillä 3-1 voitto oli otettavissa.

Ossi Rumpunen oli tyytyväinen joukkueen peliin ja ihmetteli erätauon taikaa. 3-2 voitto tyydytti, mutta Rumpunen myönsi, että jäi harmittamaan, kun ei peli tullut heille 3-1 lukemin. Omaan peliin hän oli tyytyväinen viidennnen erän osalta.

Owens ja Kurppa toivat Hurrikaanin mukaan peliin.
Daniel Vargas (24/+17) oli vahva hyökkäyksissään, Ryan Meehan torjui verkolla hyvin. Ossi Rumpunen oli hyvä etenkin ratkaisuhetkillä.

Etta painoi taas voiton viisieräisessä

Lentopalloseura ETTA (6-5) kasvatti voittoputkensa nyt viiteen otteluun, kun se voitti kuopiolaisen LEKA Volleyn (6-6) Oulun Urheilutalosssa 3-2 (25-21, 25-27, 22-25, 25-19, 15-12).

Oululaiset ovat nyt pelanneet peräti seitsemän viisieräistä yhdestätoista ottelusta. Päävalmentaja Olli Kuoksa harmittelikin hieman, että ottelusta ei saatu kolmea pistettä mutta oli samalla tietenkin tyytyväinen voittoon.

Petteri Kiilunen jatkoi huimia otteitaan liberon tontilla vastaanottaen 83:n %:n tarkkuudella ansaiten samalla parhaan pelaajan palkinnon ottelusta.

ETTA:n pistenikkarina kunnostautui jälleen yleispelaaja Eetu Pennanen tehden 27/+15. LEKA:n paras pelaaja oli edellisen ottelun tapaan entisessä kotisalissaan pelannut Eelis Karinen tehden 19/+7 pistettä. ETTA kohtaa seuraavaksi sarjakärki Kokkolan Tiikerit kotonaan keskiviikkona 25.11. klo 18:00 alkavassa ottelussa. Päävalmentaja Lauri Hakala, LEKA:

Etta pelasi paremmin ja me vähän heikommin kuin edellisessä pelissä. Parempi joukkue voitti tänään. Meidän hieman aneeminen esitys harmittaa kyllä vietävästi. Kukaan ei pelannut varsinaisesti huonosti mutta se ei riittänyt tänään Etta:a vastaan.
Eelis Karinen, LEKA:

- Mukava oli palata kentälle pitkän tauon jälkeen mutta harmittaa tietenkin häviö. Ylävartalovamma on historiaa ja ukko on nyt kunnossa. Meillä oli ihan normaali valmistautuminen peliin mutta se ei tänään riittänyt. Päävalmentaja Olli Kuoksa, Etta:

- Samaa kaavaa kuin edelliset pelit. Olisi pitänyt kääntää toinen erä voitoksi ja ottaa kolme pistettä ja nyt pitää miettiä, miten pystytään pelaamaan paremmin ehjempi peli. Pitää kuitenkin olla tyytyväinen noinkin kovan joukkueen kaatamisesta kuin Leka. Kiilusen peli lämmittää. Kaveri on tehnyt paljon hommia ja ansaitsee pelipaikkansa.
Petteri Kiilunen, Etta:

- Mahtava fiilis pelata ja tietenkin, kun saan vastuuta, niin se kyllä laittaa pelaamaan hyvin. Mielellään otettaisiin kolmenkin pinnan voittoja mutta tämäkin maistuu. Olen harjoitellut monta vuotta hyvin ja mahtava kun pääsee aloittamaan pelit mutta pidetään takki kuitenkin kiinni!