Seuraa meitä somessa:

Loimu juhlisti kauden avausvoitolla

19.10.2018

Raision Loimu juhli 60-vuotista taivaltaan Kerttulan liikuntahallissa ja kukisti Kokkolan Tiikerit suoraan luvuin 3-0 (25-23, 25-16, 25-20).

Ottelun alussa pitkää oranssi-mustaa historiaa kunnioitettiin videon kera ja juhlapuheen piti Raision kaupungin puolesta kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja valtiovallan toimesta Ilkka Kanerva.

Loimun esitys oli kautta linjan ehjä eikä Tiikerit päässet haastamaan isäntiä kunnolla kuin ensimmäisen erän alussa. Sen jälkeen Loimu rynnisti etupäässä laitapelaajien vahvoilla esityksillä johtoon ja lopulta koko joukkueen otteilla puhtaaseen voittoon.

Ottelun paras pistemies oli Loimussa jo sauraikonin asemaan noussut yleispelaaja Ossi Rumpunen, joka teki 16 pistettä tehoin +12. Häntä tukivat hyvin muut laitapelaajat, kun Hakkuri Samuli Kaislasalo teki 14 ja yleispelaaja Viktor Lindberg 11 pistettä. Myös Loimun keskitorjujat Pablo Guzman ja Tuomas Koppanen onnistuivat hyvin, kun molemmat hyökkäsivät tehokkaasti ja torjuivat kolme pistettä mieheen. Tiikereiden parhaat pistemiehet olivat yleispelaaja Jiri Hänninen ja hakkuri Edvarts Buivids. Molemmat tekivät 12 pistettä, mutta Hänninen oli tehokkaampi kirjaten itselleen teholukeman +6, kun Buivids jäi vain yhden pisteen plussalle.

Jiri Hänninen, Tiikerit

- Oltiin alussa mukana, mutta Loimuhan pelasi ihan hiton hyvin tuon pelin. En ota Loimulta mitään pois. Oma peli oli ihan ok, mutta muutama asiaa jäi harmittamaan.

Ossi Rumpunen, Loimu

- Tähän on uskottu että saadaan oma peli uomiin. Se näyttää sitten tuolta, kun pelataan oikeasti hyvin. Tietysti pieniä asioita voi aina tehdä paremminkin, kuten tänään esimerkiksi ottelun alku.
Meillä oli halu pelata juhlapelissä hyvin, vaikkakin se ei ollut meille pääasia, mutta kiva että se osui tähän juhlapeliin. Sanoin ennen peliä jätkille että tämä on nyt sellainen Kerttula kun sen kuuluukin olla, eli paljon porukkaa ja meteliä ja mahtava fiilis.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit

- Tapahtuma oli hieno - paljon ihmisiä ja hyvä tunnelma. Loimu oli tänään todella vahva. Se mitä me olemme alkukaudella pelanneet, niin kyllä nyt oli kovin joukkue vastassa. Parasta lentopalloa siellä verkon toisella puolella mitä kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Meilläkin oli varsinkin alussa oikeasti hyviä juttuja paljon, mutta toki lopussa hajosi vähän. Ei meillä ole mitään syytä painaa leukaa alas, mutta tietenkin on paljon juttuja mitä voidaan tehdä paremmin.

Christophe Achten, Loimu

- Oli ehkä vähän ylimääräistä painetta juhlaviikonloppuna, mutta kerroin joukkueelle että tästäkin ottelusta jaetaan ihan normaalit kolme pistettä. Meillä oli nyt paremmin aikaa opetelle uuden joukkueemme yhteispeliä. Aiemmissa otteluissa loukkaantumiset ja Samuli Kaislasalon mukaan tuleminen ovat vielä aiheuttaneet vähän epävarmuutta. Pelasimme tänään erittäin hyvin ja olen todella tyytyväinen tulokseen.

Raision Loimu - Kokkolan Tiikerit 3-0
25-23, 25-16, 25-20
Loimu: Rumpunen 16/+12, Kaislasalo 14/+7, Lindberg 11/+8
Tiikerit: Hänninen 12/+6, Buivids 12/+1, Kudrjashovs 10/+5

LähiTapiolan pisteet
3 Rumpunen Loimu
2 Kaislasalo Loimu
1 Lindberg Loimu

Ottelutilasto

Tuomas Pelto ottelukuvat

  Takaisin