Seuraa meitä somessa:

Loimulle arvokas kotivoitto Ettasta

25.02.2020

Raision Loimu hypähti viidellä sarjapisteellä "turvaan" pudotuspelipaikkaan kiinni voitettuaan kahden erän jälkeen sulaneen Ettan 3-1-

Raisiossa iskettiin tärkeistä sarjapisteistä, kun Loimu sai vieraakseen Ettan. Oululaisten aloitus oli väkevä ja Loimun aikalisää vietettiin jo tilanteessa 1-6. Vastaanottovaikeuksista kärsinyt Loimu sai pikkuhiljaa peliään käyntiin ja erän lopussa isännät nousivat tasoihin ja jatkopalloille Eetu Mäen syöttövuorolla. Lopulta kuitenkin muutamat Loimun virheet käänsivät erän Ettalle. Yksi avauserän ja samalla koko ottelun kääntäjiä oli vaihdosta kentälle päässyt Kasimir Vuorinen.

Toinen erä oli vielä tasaista pelaamista, mutta vaakakuppi alkoi jo kallistua Loimun puolelle. Pitkän erätauon jälkeen kentällä oli käytännössä vain yksi joukkue. Ottelun viimeinen erä oli Loimun näytöstä ja Ettan selkärangan katkettua tulostaululla seisoi varsin rumat lukemat. Ottelun avaintekijöitä oli Loimun onnistuneempi reagointi ottelun kulkuun. Alun vaikeuksien jälkeen Loimu sai niin hyökkäyksensä kuin torjuntansakin toimimaan ottelun edetessä.

Ettan on pyyhittävä viimeisen erän notkahdus nopeasti mielestään, sillä jo keskiviikkona on edessä pudotuspelipaikan kannalta huipputärkeä ottelu Ducksia vastaan Vantaalla. Loimu taasen matkustaa huomenna Forssaan VaLePan vieraaksi. Loimu nousi Ettalta napatulla kolmella pisteellä sarjataulukossa kuudenneksi. Etta jatkaa yhdeksäntenä, mutta hyvissä iskuasetelmissa.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat myös joukkueidensa parhaan pelaajan palkinnon pokanneet Ettan Janne Marttila ja Loimun Kasimir Vuorinen sekä Tamir Hershko. Nämä kolme yleispelaajaa tekivät 18 pistettä mieheen. Loimun vahvuutta oli tasaisen vahva esiintyminen joukkueena, kun taas Etta oli käytännössä täysin Marttilan ja hakkuri Ville Sorvojan varassa.

Janne Marttila:

- Kaksi ekaa erää näytti vielä ihan tasaiselta lentopallolta. Niistäkin se toinen erä itse sähellettiin. Noissa kahdessa viimeisessä ei oikein keksitty tapoja tehdä pisteitä. Tuntui Loimulla onnistui kaikki ja meillä ei mikään.

Olli Kuoksa:

- Kaksi erää pelattiin puolin ja tosin ihan viihdyttävästi. Kahdessa viimeisessä erässä kentällä oli poikia ja miehiä – vastustajalla miehiä ja meidän puolella poikia. Ratkaisu oli toisessa erässä se että Loimu oli pitkiäkin pätkiä pulassa, mutta pystyi kuitenkin selviämään siitä ja sai itseluottamuksen ja hyvän fiilingin. Sitten oli aika selvä tuo peli. Hatunnosto Loimulle että he pystyivät mukautumaan peliin.

Kasimir Vuorinen:

- Aloitettiin todella heikosti ja omaan silmään jopa laiskasti. Toki Etta pelasi hyvin. Tänään oli pitkälti asenteesta ja tahdosta kiinni. Se näkyi että tehtiin hommia yhdessä ja kovalla asenteella.

Kasper Vuorinen:

- Isossa kuvassa meidän joukkue alkoi toimimaan paremmin kun meidän käytösongelmat poistuivat. Toisten syyttelyn sijasta alettiin auttamaan kaveria. Tänään oli paljon onnistujia kentällä. Joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään.

Ottelun parhaat pelaajat palkitsi otteluisäntä RTV ja Tommi Suominen:
Etta: Janne Marttila
Loimu: Kasimir Vuorinen

LähiTapiolan pisteet
3 Vuorinen Loimu
2 O´Day Loimu
1 Marttila Etta

PROlibero
Aylsworth Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin