Seuraa meitä somessa:

Loimulle yhdysvaltalainen keskipelaaja

17.11.2022

Lentopallon Mestaruusliigaa johtava Raision Loimu leventää kokoonpanoaan hankkimalla riveihinsä yhdysvaltalaiskeskipelaaja Seth Golleherin. Arizonan osavaltioista kotoisin oleva 23-vuotias 208 senttiä pitkä pelimies on pelannut aiemmin kotimaansa yliopistojen NCAA:ssa sekä mm. monien ex-loimulaisten tavoin maan pääsarjassa, eli VLA:ssa (Volleyball League of America).

Loimun argentiinalaispelaaja Joaquin Layus on pystynyt pelaamaan alaraajavammansa vuoksi vain yhden ottelun viimeisen kuukauden aikana. Hänen tilalleen aloitusseitsikkoon on noussut Aatu Vihola, mutta hänen varusmiespalveluksensa on sujunut niin hyvin, että hän on tulevat kuukaudet enimmäkseen kiinni Reserviupseerikoulussa Haminassa. Sekä Vihola että Layus jatkavat edelleen Loimun joukkueessa.

- Sethin mukana saadaan laajuutta meidän keskariosastolle. Ulottuva pelaaja antaa meille mahdollisuuksia myös taktisiin vaihtoehtoihin keskialueella. Uskon hänen tulevan kovalla asenteella ryhmäämme mukaan, ennakoi Mika Rantanen tyytyväisenä.

Tämän hetken tiedoin Golleherin pelilupa saadaan kuntoon jo sunnuntaina Raisiossa pelattavaan Karelian Hurmos -otteluun mennessä ja mies pääsee heti debytoimaan uuden joukkueensa riveissä kotiyleisön edessä.

  Takaisin