Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala ei antanut LP-Vampulan yllättää uudelleen

07.02.2020

LP Kangasalan mainio vire naisten Mestaruusliigassa jatkui perjantainakin, kun se otti 14:nnen voittonsa 15:een viimeiseen otteluunsa. Kotonaan LP Kangsalan juurikin tuossa ainoassa tappiopelissä yllättänyt LP-Vampula oli illan edetessä aseeton 3-0 (25-21, 25-10, 25-13).

LP Kangasalan kotisaldo on nyt 12-1.

Ottelu alkoi tasaisesti mutta ensimmäisen erän ratkaisuhetkillä astui jälleen esiin tuttu ratkaisija Mary Kate Marshall joka takoi ratkaisevat pinnat ja erä kotijoukkueelle 25-21.

Toisen erän alkupuolella koko ottelun pelannut Kangasalan uusi vahvistus Alexis Hart asteli syöttöruutuun ja peli olkin kohta jo 9-1 ja vierasjoukkue oli käyttänyt molemmat aikalisänsä.

Loppuerä meni samaan tahtiin ja lukemat lopulta 25-10.

Pitkä erätauko ei suuria mullistuksia pelin kulkuun enää tuonut vaan vahvasti ja lähes virheettömästi läpi ottelun syöttänyt kotijoukkue riisui vastustajan aseista monipuolisella hyökkäyspelillään, ja alussa hieman varovasti palloa lyönyt Hart näytti pariin otteeseen runsaspäiselle kotiyleisölle todellisen lyöntivoimansa. Jotain vastustajan alistumisesta kertoi sekin että vierasjoukkueen valmentaja Darko Dobreskov ei käyttänyt lainkaan toista aikalisäänsä kolmannessa erässä ja erä lopulta Kangasalle 25-13 ja koko ottelu siis 3-0.

Emilia Joensalo, LP Vampula :

– Avauserä oli hyvä mutta sitten loppui usko. Kangasala on todella monipuolinen joukkue hyökkäämään ja kaikki kunnia heille.

Darko Dobreskov, LP Vampula :

– Meillä ei ollut tarpeeksi hyökkäysvaihtoehtoja noin kovaa joukkuetta vastaan, Edellisessä pelissä saimme heidän vastaanottoa horjutettua mutta nyt se oli kaikkien heidän pelaajien osalta erinomaista. Loistava joukkee heillä on.

Roosa Laakkonen, LP Kangasala;

– Onnistuttiin tänään tosi laajalla rintamalla. Alexis on hauska persoona ja tullut hyvin joukkueeseen sisään ja lopussa näytti kyllä miten lyönti lähtee.

Arttu Keränen, LP Kangasala :

– Vahva esitys, Alexisin suhteen olin miettiväinen ennen ottelua mutta pelin edetessä alkoi hänelläkin kulkea. Uskon että tällä pelillä meitä ei olisi tämän hetkén liigassa voittanut kukaan.

Parhaat pelaajat
LP Kangasala Caila Stapleton
LP-Vampula Aleksandra Cveticanin

LähiTapiolan pisteet
3 Stapleton LP Kangasala
2 Laakkonen LP Kangasala
1 Marshall LP Kangasala

PROlibero
Tiiamari Sievänen, LP Kangasala

Ruudun huippuhetket

Ottelutilasto

  Takaisin