Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala haki pisteet Huittisista

16.02.2016

LP Kangasala oli LP-Vampulaa vahvempi tiistain syöttö/vastaanotto-ottelussa erin 0-3 (16-25, 19-25, 16-25).

Varsin vahvassa roolissa oli syöttö ja vastaavasti sen nostovaikeudet tiistai-illan koitoksessa. Kangasala onnistui molemmissa osa-alueissa selkeästi paremmin ja niistä passari Koberstain sai luotua paremmin hyökkäyspaikkoja, joista etenkin vieraiden Allison Mayfield paukutti pisteitä hyvällä prosentilla Vampulan kenttään. Toisessa erässä kotijoukkueen tahto riitti pitämään erän tasaisena loppumetreille asti, mutta sitten muutama harmillinen virhe päästi vieraat karkuun ja sitä kautta erävoittoon. Ottelu siis puhtaasti erittäin hyvin Vampulan pelin scoutanneelle LP Kangasalalle 0-3 (16-25, 19-25, 16-25).

Alison Mayfield, LP Kangasala:

- Hyvä peli meiltä ja todella halusimme voittaa. Ollaan pelattu muutaman kerran vastakkain lähiaikoina joten tunsimme vastustajan erittäin hyvin. Se auttoi laatimaan voittoisan taktiikan.

Binetou Sow, LP-Vampula:

- Peli ei mennyt kuten odotin. Mitään ei ole kuitenkaan menetetty, vaan pitää harjoitella lujasti ja sitä kautta voittaa tulevia pelejä. Meillä on hyvä henki ja voitontahto. Huittisissa on mukava asua, mutta koska kielitaito on heikko, niin kovin helppoa ei ole tutustua ihmisiin. Pidän kovasti kaikesta kokemastani, enkä koe mitään asiaa ongelmalliseksi. Pidän joukkuekavereistani, faneista ja ihmisistä täällä.

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

- Lukematkin osoittavat sen, että saimme onnistuneen syötön avulla painostettua ja sitä kautta saatiin vaikeutettua kotijoukkueen peliä. Helminen ja Hiltunen saatiin blokattua pois ja sitä kautta suurin into laannutettua. Vampula on hvä joukkue ja pidän kovaa hyökkäävästä pelistä, missä ei peippailla

Juha Lantto, LP-Vampula:

- Kangasala pelasi aivan erinomaista peliä ja vaikka kuinka lujaa koitettiin pallolle antaa kyytiä, niin aina Kangasalan torjunta sai vähintäänkin vaimennettua ja puolustettua pallon peliin. Ulkolaistrio, Dalton, Mayfield ja Koberstain olivat isossa roolissa joita liberon hyvä vire hyvin tuki. Parasta peliä mitä olen Kangasalan joukkueelta tällä kaudella nähnyt.

LP-Vampula: Sow 13/+8, Helminen 8/-1, Hiltunen 7/-2
LP Kangasala: Dalton 17/+14, Mayfield 15/

Yleisöä: 272
T 3-7, Ä 4-9, SV 6-9, H% 40-56, VO% 36-39

LähiTapiolan pisteet:
3 Mayfield LP Kangasala
2 Koberstein LP Kangasala
1 Sow LP-Vampula

Ottelutilasto

  Takaisin