Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala hyökkäsi rohkeasti toiseen voittoon

13.03.2015

HPK:n peli yskii edelleenkin pahasti ja se hävisi jo toisen kotiottelunsa perättäin naisten välierissä LP Kangasalle. LP Kangasala otti näin paras seitsemästä -sarjan 2-0- johdon voitollan erin 1-3 (25-23, 21-25, 19-25, 14-25).

LP Kangasala pelasi vapautuneesti ja ei harmitellut hyökkäysvirheitään joita heillekin tuli runsaasti. LP Kangasala iski kuitenkin rohkeasti ja se takasi heille voiton.

HPK:n paidassa pelasi ensimmäisen kerran Kuortaneen joukkueessa pari kautta pelannut keskipelaaja Roosa Nieminen, mutta hänestäkään ei ollut suurta apua. Michaela Madsen oli edelleen syrjässä HPK:n avainpelaajista.

- Toinen voitto lämmittää mieltä mutta paljon lentopalloa on vielä pelattava. Nyt pitää aloittaa henkinen valmistautuminen seuraavaan peliin joka on jo huomenna. HPK on ollut vaisu ja joukkueella on paljon potentiaalia jota se ei ole saanut vielä näkyviin, totesi LP Kangasalan päävalmentaja Tuomas Alatalo.

- En osaa sanoa mistä kiikastaa mutta pelimme ei oikein suju. Huomenna on seuraava peli Kangasalassa ja sitä ennen yritämme löytää syyn ongelmaamme. Loukkaantumisten johdosta emme ole voineet pelata samalla kuusikolla ja se saattaa haitata peliämme, pohti ongelmaa HPK:n päävalmentaja Bruno Napolitano.

LP:n hakkuri Chantale Riddle teki 20/+13 ja Liisa Hurskainen 18/+3. Kotijoukkueesta Lexi erwin teki 14 pistettä, mutta jäi tehotilastossa miinukselle (-1).

LP Kangasala teki 20 hyökkäysvirhettä HPK:n 11 vastaan, mutta hyökkäystehot olivat heidän edukseen 40%-28%.

LP Kangasalan parhaana palkittiin Chantele Riddle ja HPK:n parhaana Karoliina Friberg Herkkumaan herkuilla.

Parhaat pistenaiset
HPK Erwin 14/-1, Senkova 11/+5, Korhonen 6/0
LP Riddle 20/+13, Hurskainen 18/+3, Laakkonen 10/+8

Ottelutilasto

Kuvat: Jyri Kivimäki

  Takaisin