Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala kiihdytti voittoon

31.01.2016

Sunnuntain naisten liigan kolmessa ottelussa LP Kangasala kiristi tahtiaan läpi illan ja löi OrPon vieraissa, Pieksämäki Volley löi vaikeuksitta Meston ja WoVo myös 3-0 LP-Vampulan.

WoVo hoiteli kotivoiton LP-Vampulasta

WoVo Rovaniemi kesti pienet vaikeudet toisessa erässä ja otti täydet sarjapisteet LP-Vampulalta sunnuntaina erin 3-0 (25-21, 25-23, 25-18).

Ottelussa kohtasivat kauden samassa joukkueessa aloittaneet valmentajat, kun WoVoa käski tutusti Teemu Mäkikyrö ja LP-Vampulaa hänen apuvalmentajana alkukauden toiminut Aigor Kaibald.

WoVo vaihtoi kolmanteen erään hakkuriksi Kristiine Miilenin (9/+1) tillalle Jazmine Whiten (12/+11), jonka paikan keskellä otti Katlin Winters (8/+8).

WoVo nousi voitollaan neljänneksi kahdella pisteellä ohi samaan aikaan hävinneestä OrPosta. LP-Vampula puolestaan on seitsemätenä pisteen Pieksämäki Vollyta ja viisi LiigaPlokia edellä.

Essi Helminen LP Vampula:

- Ei tänään vaan lähtenyt, tavallaan tasainen peli mutta 3-0 tappio silti. Syitä en oikein osaa sanoa, että miksi esimerkiksi menetettiin toisessa erässä se seitsemän pisteen johto. Kaveri sai liian pitkiä syöttöputkia läpi illan ja ei pystytty niitä katkaisemaan.

Jazmine White WoVo:

- Olen tyytyväinen niin joukkueen kuin omaankin peliini. Siinä toisen erän alussa oli vaikeuksia mutta päätimme pelata pisteen kerrallaan ja niin vaan tulimme takaa ohi ja veimme toisen erän. Harjoituksissa olen pelannut jo oikeana laitapelaajana jonkin aikaa ja tänään sitten pelissä. Vähän hermostutti, mutta joukkue oli takanani ja hyvin meni.

Päävalmentaja Aigor Kaibald LP Vampula:

- En oikein osaa sanoa mitään. Statistiikka näyttää tasaiselta mutta ei riittänyt. Omista paikoistamme ei tehty pisteitä ja vastustaja teki.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö WoVo:

- Tyytyväinen täytyy olla voittoon ja kolmeen pisteeseen. Vähän peli siinä toisessa erässä notkahti mutta kasattiin itsemme hienosti ja täten olen myös henkiseen puoleen tyytyväinen. Tällä viikolla ei huonoja harjoituksia ole oikeastaan ollut, että tämä esitys varmasti kumpuaa sieltä. Materiaalissa löytyy myös leveyttä, kun rooleja pystytään hieman vaihtelemaan ja se tarkoittaa hyvää kevättä ajatellen.

Yleisöä: ?
T 9-14, Ä 4-2, SV 6-9, VO% 44-47, H% 46-43

LähiTapiolan pisteet:
3 White WoVo
2 Kosonen WoVo
1 Helminen LP-Vampula

Ottelutilasto

OrPolta loppui bensa

Hyvän alun jälkeen OrPon (12-6) peli sakkasi ja LP Kangasala (14-6) piti tasonsa koko ajan voittaen paikallistaiston 1-3 (25-16, 19-25, 16-25, 9-25)

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:

- Oli hyvä fiilis lähteä peliin. Toisen erän puolesta välistä saatiin peli hallintaan. Torjunta pääsääntöisesti kohdallaan.

Myriam English, OrPo:

- Hallitsimme ensimmäistä erää, sitten Kangasala. En osaa sanoa, mihin ote katosi.

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

- Tärkeä peli ja tärkeä voitto. Sarja on pitkä, sen aikana tulee hyviä ja huonoja pelejä. Tänään oli jatkossa meidän päivä. Passari Elizabeth Koberstein pelasi hyvän ja hakkuri Shelby Dalton. Oltiin kärsivällisempiä ja ryhdikäs esitys meiltä.

Teemu Oksanen, OrPo:

- Eka puolitoista erää oikeinkin hyvää. Saatiin hyviä vastaanottoja ja passi kesti ehkä liian kauan. Bensa saattoi loppua. Tempopelin kautta ei saatu pinnoja.

Otteluisäntä Betoco Oy palkitsi joukkueiden parhaina
LP Kangasala Shelby Daltonin
OrPo Myriam English

OrPo: Moim 15/+7, English 13/+5, Karhu 11/+1
LP Kangasala: Dalton 22/+18, Vilponen 12/+10, Mayfield 10/+2

Yleisöä: 487
T 6-12, Ä 3-5, SV 8-11, VO% 54-55, H% 32-44

LähiTapiolan pisteet:
3 Dalton LP Kangasala
2 Moim OrPo
1 Hämäläinen OrPo

Ottelutilasto

Pieksämäki helppoon kotivoittoon

Pieksämäki Volley (7-14) otti selkeän kotivoiton Mestosta (4-18) erin 3-0 (25-11, 25-19, 25-12).

Pieksämäki jatkaa kahdeksannella tilalla pisteen päässä LP-Vampulasta ja viisi LiigaPlokin edellä Meston tilanne sarjan viimeisenä on ahdas: kasassa on kymmennen pistettä 22 ottelusta.

Satu Natunen, Pieksämäki Volley:

- Mukava pitkästä aikaa pelata Urskilla. Olen todella ylpeä joukkueesta kun tehot on 57/ +41. Virheitä oli vähän ja puolustuksen jälkeiset hyökkäykset oli hyvällä prosentilla.

Viktor Circhenko, Mesto:

- Salon reissu doping- testeineen painoi. Meillä oli hyviä hetkiä, mutta vastustaja oli vain niin paljon parempi. Nuori joukkue ei pystynyt vastaamaan Pieksämäen peliin.

Yleisöä: 307
T 9-4, Ä 6-3, SV 3-6, VO% 43-36, H% 48-29

LähiTapiolan pisteet:
3 Kärkkäinen Pieksmäki
2 Bulajic Pieksämäki
1 Shevchuk Pieksämäki

Ottelutilasto

  Takaisin