LP Kangasala kirkkaaseen kotivoittoon JymyVolleysta

08.10.2020

Naisten Mestaruusliigan suosikkeihin kuuluva LP Kangasala oli kauden kotiavauksessaan selkeästi vierailija Nurmon JymyVolleytä terävämpi ja otti ansaitun 3-0 voiton.

Heti avauserässä kuskin paikan otti kotijoukkue. Vahvan harjoitusottelusession pelanneen Ronja Heikkiniemen johdolla Lp otti muutaman pisteen kaulan ja jälleen kovilla tehoilla pelanneen vielä viime kaudella Nurmolaispaidassa nähdyn Jody Larssonin syöttöputken ansiosta erä kotijoukkuelle 25-16.

Toinen erä alkoi tasaisemmin, mutta erän puolivälin tienoilla ero repesi jälleen Larssonin pitkän syöttöputken turvin. Myös liki virheettömästi pelannut Salla Karhu oli tehokas, ja erän loppupuolella valmentaja Arttu Keränen helpottikin Kangasalle muutaman vuoden tauon jälkeen palanneen avainpelaajansa kuormitusta vaihtamalla tilalle myös tehokkaasti pelanneen Heikkiniemen nuoremman sisaren Roosan.

Kolmas erä jatkoi samaa kaavaa eli alku oli melko tasainen pisteiden muodossa kunnes oli jälleen Larssonin aika astua syöttöruutuun ja peli oli jälleen selvä. Sekä Larsson että molemmat Heikkiniemen siskokset päättivät hyökkäyksiä tehokkaasti ja myös kesken pelin kentälle tullut keskipelaaja Taija Tikka käytti annetut passinsa tehokkaasti, ja hyvin taistellut vierasjoukkue oli lyöty.

Samalla LP Kangasala myös eteni Suomen Cupissa 3. kierrokselle, jossa se kohtaa vieraskentällä 1-sarjalaisen Raision Urheilijat.

Anniina Keinonen, Jymy :

– Taisteltiin se mikä pystyttiin, mutta Kangasalan rutinoituntta joukkuetta vastaan se ei vain riitä.

Salla Karhu, LP Kangasala :

– Oli kiva palata takaisin Kangasalalle, oli kun kotiin olisi palannut. Oma pelikunto paranee kevään loukkaantumisen jäljilta koko ajan.

Kari Raatikainen, Jymy:

– Tappioon ei saa olla tyytyväinen mutta pelimme oli Kangasalan kovaa joukkuetta vastaan ihan ok, ottaen huomioon että passari Anniinaa lukuunottamatta kuusikkomme keski-ikä on 18 ja 19 vuoden välillä.

Arttu Keränen, LP Kangasala :

– Kovempi vääntö ja parempi vastus kuin lauantaina vieraspelissä. On tärkeä että pystimme taas kierrättämään pelaajia, se on meillä selkeä vahvuus.

LP Kangasala - JymyVolley 3-0 (25-16, 25-16, 25-15)
LP Kangasala: Ron.Heikkiniemi 14/+4, Karhu 13/+13, Larson 10/+8
JymyVolley: Valkonen 8/0, Rinta-Keturi 7/+5, Raitala 6/-3
Ässät 8-2, syöttövirheet 10-7, torjunnat 7-3, hyökkäys% 54-31, vastaanotto% 46-35

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

3-0 VOITTO! 😍 ja samalla Suomen Cup puolivälieriin 🔥 Kiitos 180 kannattajalle hyvästä tunnelmasta! 🖤❤️

Henkilön LP Kangasala | Mestaruusliiga (@lpkangasala) jakama julkaisu Loka 8, 2020 kello 11.44 PDT