Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala kuittasi pisteet Rovaniemeltä

07.12.2014

LP Kangasala (5-6) kuittasi liigapisteet sunnuntaina ainoassa naisten liigaottelussa Rovaniemellä tasapisteissä ennen peliä sen kanssa olleelta kotijoukkueelta Woman Volleylta (4-6) erin 0-3 (20-25, 24-26, 22-25).

LP Kangasala on nyt liigassa viidentenä ja WoVo kuudentena.

Erityisesti toisen erän loppu oli ratkaiseva. WoVo menetti erän (24-26) johdettuaan sitä pitkin matkaa, vielä esimerkiksi 21-13. Erää känsi Karoliina Kyllösen loukkaantuminen.

Ottelu oli kaikkiaan kovatasoisin peli, mitä WoVo on vielä kotisalissaan pelannut tällä kaudella.

Wovo lähti peliin kovalla syötöllä, mikä saikin Kangasalan vastaanottajat välillä vaikeuksiin. Kangasala puolestaan torjui ja puolusti wovon hyökkäyksiä ahkerasti, ja ottelussa nähtiinkin pitkiä palloralleja.

Wovon otteissa näkyi pieni hermostuneisuus pelitauon jälkeen, kun taas Kangasala halusi selvästikin pestä kasvonsa eilisestä pölkky-tappiosta. Kyllösen loukkaantumisen myötä wovon peli-ilme hieman hyytyi, vaikkakin kolmannessa erässä kentälle tullut Viivi Pyhäjärvi täytti paikkansa loistavasti. Wovo ei löytänyt enää konsteja ottelun suunnan muuttamiseksi ja Kangasala vei pisteet mukanaan. Ottelun tehonaiset wovo: Kaufman 13/+11, Deinega 12/+7

Tiiamari Sievanen, LP Kangasala:

- Tyytyväinen pitää voittoon olla. Eilisestä pelistä parannettiin varsinkin hyökkäystä tosi paljon. Harmittaa Karon loukkaantuminen, koska ne aina vaikuttaa koko joukkueen tekemiseen.

Jennifer Keddy, WoVo:

- Me aloitettiin peli vähän arasti, mutta saatiin homma lopulta toimimaan ja välillä pelattiin tosi hyvinkin. Keskipeli toimi tehokkaasti, mutta ei pelkästään riittänyt voittoon. Onneksi me ollaan vahva joukkue ja ollaan selvitty tällä kaudella jo niin monesta vastoinkäymisestä, että selvitään tästäkin.

Tuomas Alatalo, LP Kangasala päävalmentaja:
-
Kolme pistettä on hyvä suoritus. Wovoa vastaan on mukava pelata, koska kyseessä on samantasoinen porukka ja väännöt ovat aina tiukkia. Meillä toimi tänään torjunta-puolustus hyvin ja saatiin sillätavoin wovon laiturit aseettomiksi.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Ottelu alkoi omalla porukalla kyllä vaisusti. Turhaa jännittämistä. Vasta toisessa erässä saatiin peli toimimaan ja etenkin Karo sai hyökkäyksen kuntoon. Loukkaantumisen jälkeen homma sitten karkasi vastustajalle. Näiden ei pitäisi näkyä pelissä noin paljoa, mutta valitettavasti toisen erän lopussa se näkyi. Kolmanteen erään tultiin vielä hyvin, mutta se viimeinen rutistus puuttui, että oltaisiin erä viety. Joukkuetta koetellaan nyt kyllä rankasti näiden loukkaantumisten kanssa, mutta kyllä me näistä selvitään.

Parhaat pistenaiset
WoVo Kaufman 13/+11, Pekkarinen 12/+4, Keddy 10/+6
LP Kangasala Deinega 12/+7, Karhu 11/+5, Hurskainen 11/+3

LähiTapiolan pisteet
3p Sievänen LP
2p Landwehr LP
1p Kaufman WoVo

Ottelutilasto

Kuvat:
WoVo, Asko Leskinen

  Takaisin