Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalan rutiini riitti Kuortaneella

14.02.2017

Kuortaneen valmennuskeskuksen tytöt eivät saaneet viidennessä peräkkäisessä ottelussaan enää parastaan irti, ja toistamiseen perättäisinä päivinä LP Kangasala oli parempi suoraan kolmessa erässä.

Ottelun taso ei päässyt kovin huikeaksi mutta LP Kangasala oli selkeästi jokaisella ottelun osa-alueella se hallitsevampi joukkue. Vierailijoiden parhaita olivat Yevgeniya Nyukhalova, joka takoi 15 pistettä. Roosa Laakkosen torjuntapeli oli vahvaa sillä hänen tililleen tuli kuusi torjuntaa joukkueensa kymmenestä.

- Ei se tänään helppo-ottelu ollut, Kuortane paransi eilisestä, väliin he puolusti hyvin, ja me tehtiin myös virheitä, mutta voitto tuli silti. Meidän syöttö oli tänään hyvä ja me saatiin tänään paljon torjuntoja ja kyllä meillä oli tänään parempi fiilis kentällä kuin heillä, tilitti ottelun jälkeen LP Kangasalan tyytyväinen Roosa Laakkonen.

- Meiltä kyllä liigassa yksi huonotasoisimpia suorituksia, ei ollut meidän peli tänään, jos ei kaverinkaan peli ollut tänään ihmeellistä, tulivat tänään kentälle vaihtopelaajilla. Meillä oli tänään viiteen päivään neljä peliä tällä rungolla, jotka pelaa, niin heillä oli henkinen lataus tänään tipotiessään. Tänään ei päästy missään vaiheessa omalle tasolle, kommentoi valmennuskeskuksen valmentaja Tapio Kangasniemi.

Lähitapiola pisteet;
3 Yevgeniya Nyukhalova
2 Roosa Laakkonen
1 Jovana Gogic 

Kuortane - LP Kangasala 0-3
18-25, 21-25, 14-25
Kuortane: Hujanen 10/+1,Hämäläinen 5/-2, Kääntä 5/-2
LP Kangasala: Nyukhalova 15/+11,Laakkonen 11/+7,Rahko 5/0
Katsojia: 117

Ottelutilasto

  Takaisin