Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalle tyylikäs voitto Kuortaneesta

29.01.2020

LP Kangasala löi keskiviikon naisten ainoassa liigakohtaamisessa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen erin 3-0 (25-15, 25-22, 25-13). LP Kangasalan kuusikossa pelasivat Emmi Jalonen, Taija Tikka, Julia Miniuk, Jooa Hänninen, Jutta Riikonen, Jemina Jäärni ja liberona Tiiamari Sievänen.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta rutiinisuoritus, mutta toiseen erään Kuortane tuli agressiivisemmalla syötöllä ja hyökkäyspelillä. Toisen erän lopussa kumminkin kotijoukkueen vahvempi rutiini siivitti riittävään suoritukseen ja näin erä 25-22. Kolmannessa erässä mentiin lähes tasatahtiin kunnes Jutta "Juti" Riikonen asteli syöttöruutuun.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti Taija Tikka 12/+11 ja Kuortaneelta hyvän pelin pelannut Liisa Rinta-Tassi.

Kuortaneen Liisa Rinta-Tassi.:

- Olin omaan peliini niin ja näin tyytyväinen, jonkun verran oli hölmöjä virheitä. Onhan se erilaista pelata kärkijoukkuetta vastaan.

Vielä edelliskaudella Jemina Jäärni pelasi Kuortaneella. Tänään hän pelasi hyvän pelin (11/+7) kohdatessaan entiset joukkuetoverit.

- Ensimmäisessä erässä pelattiin omaa peliä ja toisessa erässä tuli notkahdus. Kolmanteen erään kasattiin taas itsemme. Omaan suoritukseen olen ihan tyytyväinen, kommentoi Jemina Jäärni.

Kuortaneen päävalmentaja Kari Raatikainen:

- Tänään pelattiin hyvin ja toisen erän tasaisuus on myös meidän hyvyyttä. Pelin lopputulos oli mitä ansaittiin, mutta positiivinen esitys.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

- Pelillisesti olen tyytyväinen ensimmäiseen ja kolmanteen erään. Toisessa erässä Kuortane pääsi hyökkäämään liian tehokkaasti keskeltä. Yleisesti ottaen olen tyytyväinen siihen että vähemmän kauden aikana pelanneet pelaajat ansaitsivat paikkansa kentällä.

LähiTapiolan pisteet
3 Tikka LP Kangasala
2 Miniuu LP Kangasala
1 Rinta-Tassi Kuortane

PROlibero
Sievänen, LP Kangasala

Ottelutilasto

  Takaisin