Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula ansaitulla voitolla joulutauolle

21.12.2015

Viime kauden päätteeksi Mestaruusliigapaikan saavuttanut Mesto Tampere ei horjuttanut kotijoukkueen johtoa kuin hetkittäin ja LP-Vampula otti voiton puhtaasti 3-0 (25-23, 25-17, 25-23).

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta hapuilevaa ja pelaajien ajatukset vaikuttivat olevan jo joulun suunnittelussa. Vampulan rutiini kuitenkin riitti erän voittamiseen. Toisessa erässä Vampulan peli terästäytyi ja erävoitto olikin alusta asti selkeän tuntuinen. Kolmaskaan erä ei tuottanut erävoittoa tamperelaisille, joten heidän kohtalokseen jäi ennen joulutaukoa viimeinen sija kolmella sarjapisteteellä.

LP-Vampula on sarjataulukossa seitsemäntenä neljä pistettä jäljessä yhden ottelun vähemmän pelannutta, kuudentena majailevaa Pölkky Kuusamoa perässä ja seitsemän pistettä takanaan väijyvää Pieksämäki-Volleyta edellä.

Joukkueiden parhaina palkittiin kotijoukkueesta Binetou Sow ja vieraista Taru Alho.

LähiTapiolan pisteet:
3 Bruns LP
2 Sow LP
1 Siuro Mesto

Mesto Tampere, Taru Alho

- Pari erää oli meiltä ihan hyvää peliä. Ensimmäisen erän kääntyminen olisi saattanut antaa lisäpuhtia otteisiin, kun nyt sen häviäminen osittain lamaannutti.

LP-Vampula, Taylor Bruns

- Emme olleet eiliseen peliin valmistauduttu ehkä riittävän hyvin. Tänäänkään se ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla, mutta sentään parempi kuin eilen.

Victor Circenko, Mesto Tampere

- Liikaa syöttövirheitä. Oma vastaanotto ei ollut riittävällä tasolla. Näillä virhemäärillä emme pystyneet voittamaan peliä. Pelissä oli muutamia hetkiä, jotka meidän olisi pitänyt pystyä kääntämään omaksi hyödyksi. Näitä emme kuitenkaan pystyneet hyödyntämään. Tämä oli jo kolmas ottelu kun olemme kärsineet loukkaantumisista ja pelaajat joutuvat pelaamaan myös muilla, kuin omilla pakoillaan.

Aigor Kaibald, LP-Vampula

- Eilisen Orpo-pelin tavoin tänäänkin pelaajilla oli keskittyminen jo liikaa joulutauossa. Pelissä parasta oli kolme pistettä. Nyt pidetään hetken tauko ja lähdetään jatkamaan kehitystyötä, mikä on vasta aluillaan.

Ottelutilasto

  Takaisin