Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula ei antanut WoVolle erääkään

28.10.2017

LP-Vampula Huittinen kolmen pisteen voittoon Wovosta. Lauantai-iltana oli Huittisissa jälleen tunnelma katossa, kun kotijoukkue otti voiton kauden ensimmäisen kolmeen pisteen voittonsa erin 3-0 (25-15, 25-23, 26-24).

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Roosa Nieminen ja vieraista Nelli Rantanen.

Nelli Rantanen, Wovo:

- Lähtö otteluun ei ollut suunniteltu. Meidän piti lähteä kovalla hyökkäyksellä heti alusta, mutta vastaanottomme ei sitä mahdollistanut. Tänään pelattiin joukkueena, kun eilen Salossa kentällä oli vain yksilöitä. Eilen suurin Sali missä pelataan ja tänään pienin, sekin hieman haittasi peliämme.

Roosa Nieminen, LP-Vampula Huittinen:

- Uskallettiin hyökätä rohkeasti ja saimme tavoittelemamme lopputuloksen. Hienoa on pelata täällä vastuullisessa roolissa. Peli ei ollut voitosta huolimatta yhtä hyvätasoinen kuin viikko sitten voitettu Nurmopeli.

Teemu Mäkikyrö, Wovo

- Yleispelaajien ohkaisuus näkyy pelissä, sillä meidän parhaat vastaanottajamme eivät ole pelikuntoisia. Siihen nähden parissa erässä oltiin kuitenkin melko lähellä. Syöttö/vastaanotto peli hävittiin selkeästi.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- 3-0 on aina 3-0. Emme päässeet kovin korkealle tasolle, vaan liikaa oli epäselvyyksiä ja tehtiin turhia virheitä. Pisteisiin todella tyytyväinen. Passareista Susanna on aloittanut enemmän pelejä ja nyt Vedan vaihdolla passariksi haettiin uutta ilmettä ja siinä onnistuttiinkin. Kaksi hyvää nuorta passaria meillä on ja se on hyvä tilanne.

LähiTapiolan pisteet
3 Hiltunen LP Vampula
2 Hujanen LP Vampula
1 Nieminen LP Vampula

LP-Vampula - WoVo Rovaniemi 3-0
25-15, 25-23, 26-24
LP-Vampula: Hiltunen 15/+5,Blomgren 13/+3,Hujanen 12/+5
WoVo Rovaniemi: Rantanen 14/+9,Pyhäjärvi 10/+4,Sullivan 5/+2
Katsojia: 393

Ottelutilasto

Kuvat: Antti Kaskinen / LP-Vampula

  Takaisin