LP Viesti kirkkaasti parempi Hämeenlinnassa

25.10.2019

LP Viesti vierailu Hämeenlinnassa tuotti 3 pistettä. Ennakkoon salolaisten voittoa pidettiin varmana johtuen Kerhon suurista vaikeuksista. LP Viesti ei pettänyt ja numerot tylyt 0-3 (11-25, 19-25 ja 20-25.

Lentiskerho menetti jälleen uuden pelaajan sairaustuvalle kun Nette Hyttinen muljautti jalkansa verkkotilanteessa ensimmäisessä erässä.

Ensimmäinen erä oli lähes katastrofi Kerholle kun Viesti pommitti kotijoukkueen nostajia pahoilla aloituksilla. Erä pikatahtiin 11-25.

Toisen erän alussa Kerho jatkoi uudella pelaajajärjestyksellä kun Victoria Tosi siirtyi yleispelaajaksi ja Laukkanen tuli keskipelaajaksi. Erän alku sujui Kerhon merkeissä mutta sitten tulivoimainen Viesti otti jälleen valtikan Pilepicin, Ennokin ja Peitin tappolyönneillä.

Kolmannen erän alku oli lähes toisinto edellisestä erästä. Kerho pelasi alun kohtuullisen hyvin ja vasta erän puolivälissä LP Viesti hivuttautui ohi ja voittoon.

Syksyn aikana Lentiskerhoa on pitänyt pystyssä yhteistyö ykkössarjalaisen Helsinki Volleyn kanssa. Pelaajalainat ovat olleet elintärkeitä. Parhainta apua on tullut Roosa Heikkiniemeltä joka tahkoaa nyt kahta sarjaa huippupisteillä.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

- Tulimme otteluun kovalla asenteella ja ensimmäinen erä meille helposti. Toisessa ja kolmannessa erässä vähän lepsuiltiin mutta erin lopussa olimme kuitenkin vahvoja.

Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia:

- Toivon ettei Hyttiselle käynyt huonosti. Ensimmäisessä erässä olimme huonoja mutta kahteen jälkimmäiseen erään olen kohtuullisen tyytyväinen.

Ottelun parhaina palkittiin LP Viestin Katarina Pilepic ja Lentiskerhon Roosa Heikkiniemi