Seuraa meitä somessa:

LP Viesti otti Lemminkäiselle 500:nnen liigaotteluvoiton, LiigaPloki ei saanut Salosta pisteitä

10.01.2024

LP Viesti pelasi keskiviikkona hyvän pelin joukkueena LiigaPlokia vastaan. Ajoittain väläytellyt vierasjoukkue ei saanut Salosta mukaan erävoittoakaan. LP Viestin otteluvoitto oli päävalmentaja Tomi Lemminkäiselle 500:s liigatasolla. Ottelun lopputulos 3-0 (25-18, 25-14, 25-20).


Aloitusseitsikot
LP Viesti: Mäki-Kojola, Yordanova, Butkevych, Garcia, Kaikkonen, Luntamo, Laaksonen
LiigaPloki: Rasinperä, Kähkölä, Kenjalo, Mebus, Rammelsberg, Ellis, Joensalo

Kotijoukkue aloitti ottelun hienoisella johdolla, mutta LIigaPloki kiri rinnalle ja ohi Duska Kenjalon onnistumisilla: hyökkäys, pari ässäsyöttöä ja loistopuolustus siivittivät vieraat 7-10 johtoon. Salolaiset saivat kuitenkin monen pelaajan syöttövuoroilla pari-kolme pistettä ja ottivat eron kiinni tilanteeseen 15-15. Sen jälkeen LiigaPloki alkoi tehdä virheitä, jotka johtuivat osin myös LP Viestin hyvyydestä. Erän loppu selvästi salolaisille.



LP Viesti jatkoi toisessa erässä siitä, mihin ensimmäisessä erässä jäi. Peli kulki koko joukkueella ja muutaman pisteen johtoasemassa peli oli rentoa. Erän loppuun LP Viestin Kristina Yordanova pisti syöttörallin pyörimään ja paukutti kolme ässää seitsemällä yrityksellä.

LiigaPloki ei saanut peliään toimimaan erävoittoon asti vielä kolmannessakaan erässä ja joukkueen molemmat aikalisät oli käytetty tilanteessa 7-2. Vieraat kuitenkin nousivat ja peli alkoi käydä jännäksi, kun eroa oli enää kaksi pistettä (18-16). LP Viesti vei kuitenkin erän lopulta melko selvin 25-20 -numeroin.

Iina-Reeta Kaikkonen, LP Viesti:

- Meiltä vuoden paras ja tasaisin peli, tehtiin vähemmän virheitä. Pidettiin syöttö kovana koko pelin. Oma peli meni ihan hyvin, vastaanotossa ja hyökkäyksessä muutamia virheitä liikaa.

Duska Kenjalo, LiigaPloki:

- Mielestäni emme pelanneet parasta peliämme, meidän pitää treenata ja parantaa. Meillä on tärkeä peli Puijoa vastaan, uskon että se menee hyvin. Minulla on ollut pari hyvää peliä ja tavoitteeni on parantaa mahdollisimman paljon.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Oli kyllä todella tasapainoinen esitys meiltä. toisessa erässä Kähkölän syöttövuorolla tuli pieni vaikea hetki. Koko joukkue onnistui laajalla rintamalla. Keskihyökkäyksiä oli yli 20 kolmeen erään, Luntamo pelasi hyvän pelin. Puolustustenkin jälkeen hyökättiin tänään keskeltä.

Hakan Can Turan, LiigaPloki:

- Olisin mielelläni ottanut yhden erän. pelasimme ihan hyvin hyvää joukkuetta vastaan. Tämä peli pitää kuitenkin unohtaa nopeasti. Tavoitteemme on päästä playoffeisin ja nyt nousta pari pykälää sarjataulukossa ylöspäin.


LP Viesti - LiigaPloki 3-0
25–18, 25–14, 25–20
Koti:Butkevych 14/+8, Yordanova 12/+2, Garcia 9/+7
Vieras:Kenjalo 10/+6, Ellis 9/-3, Rammelsber 7/+2

MVP:t
Kristina Yordanova, LP Viesti
Duska Kenjalo, LiigaPloki

PROlibero
Netta Laaksonen, LP Viesti

Katsojia 504

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin