Seuraa meitä somessa:

LP Viesti palasi pikaisesti voittokantaan

30.12.2016

LP Viesti Salosta toipui nopeasti edellisillan HPK-tappiosta ja palasi voittokantaan naisten lentopallon Mestaruusliigassa heti seuraavana päivänä: salolaisten kovuuden koki LP-Vampula, lukemat 3-0 ja koko ottelun eräpisteet yhteensä 75-46 kertovat tasoeron.

- Kävi kuten edellisessä kohtaamisessammekin: LP Viesti oli edellisessä pelissä hävinnyt HPK:lle ja tuli sitten Huittisiin kukistamaan meidät, hymähti vieraiden valmentaja Arttu Keränen.

- Ei seurattu peliä, mutta harjoitusten jälkeen tuloksen nähtyäni arvasin, että saadaan vihainen LP Viesti vastaan, totesi joukkueensa parhaana palkittu kapteeni, keskipelaaja Eeva Puukka.

Ottelun alku oli salolaisille murheellinen: 0-4 ja LP Viestin valmennuskaksikon Lemminkäinen - Harju oli käytettävä jo ensimmäinen aikalisä.

Sen jälkeen palattiinkin totuttuun tahtiin joukkueiden välisissä otteluissa, kotijoukkue teki 5 pistettä samassa ajassa kuin vieraat saivat aikaan 3 pistettä, näin avauserän loppulukemat olivat selkeät 25-15.

- Aloitimme kyllä ihan hyvin ja hyvällä taisteluasenteella, mutta kun meidän vastaanotto alkoi LP Viestin hyvän syöttöpelin alla murtua, meiltä vietiin hyökkäyseväät, tiivisti Eeva Puukka.

Toisessa erässä oli salolaisittain vielä kovempi ja vieraiden selkä alkoi taittua tekniseen aikalisään (14-8) ja sen jälkeisiin kolmeen palloon (17-8). Erän lopussa kumpikin joukkue otti penkiltä uusia pelaajia kentälle.

Kolmannessa erässä vieraiden parhaat hetket osuivat teknisen aikalisän jälkeiseen pelaamiseen: lukemista 14-9 lukemiin 16-16. Siitä salolaisjoukkue nappasi taas 5 pistettä peräkkäin ja ensimmäiseen ottelupalloon LP Viesti pääsi jo lukemissa 24-17. Vampulan lopputaistelu toi kolme pistettä, mutta sitten kiri loppui lukemiin 25-20.

- Eihän tämä meiltä hyvä esitys ollut, ehkä kolmen huonoimman pelin joukkoon tämä syksyn osalta menee. Odotukset jatkon suhteen ovat kuitenkin korkealla ja toivotaan sekä uskotaan, että play off -vaiheissa LP Vampulan peli olisi parhaimmillaan, muotoilivat Arttu Keränen ja Eeva Puukka kevään 2017 odotukset.

Salolaisleirissä suu oli hymyssä.

- Syksyn aikana pelattiin yksi huono peli ja jokainen varmaan arvaa, mikä se oli. Minusta pelaamme nyt paremmalla tasolla kuin esimerkiksi vuosi sitten tähän aikaan, kiteytti päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viestin parhaana palkittiin libero Hillaelina Mäntylä.

- Olihan tämä selvä tasonnosto eilisestä, saimme monilta osin peliä kuntoon. Koko syksy on ollut osaltani ihan mukava, paluu Saloon on tapahtunut myönteisissä tunnelmissa, "Hiltsu" totesi.

LähiTapiolan pisteet
3 Mäntylä LP Viesti
2 Heikkiniemi LP Viesti
1 Kosonen LP Viesti

LP Viesti - LP-Vampula 3-0
25-15, 25-11, 25-20
LP Viesti: Heikkiniemi 13/+9, Kosonen 12/+9, Vilponen 11/+5
LP-Vampula: Puukka 10/+7, Sow 10/+2, Hiltunen 4/-10
Katsojia: 419

Ottelutilasto

  Takaisin