LP Viesti taisteluvoittoon Orivedellä jatkaakseen sarjakärjessä

09.11.2023

Kuusi peliään putkeen voittanut LP Viesti oli todella helisemässä OrPon nuoren joukkueen kanssa, mutta nousi lopulta otteluvoittoon sitkeydellään erin 2-3 (25-19,22-25,25-18,21-25,11-15)

LP Viesti otti ensimmäisen erän alussa pienen kaulan, mutta OrPo kuroi sen kiinni 3-3 ja sitten tahkottiin tasatahtia 9-9, josta OrPo alkoi kasvattaa johtoaan. Ensimmäinen erä OrPolle 25-19.

Toinen erä lähti LP Viestin vedolla ja sitä riitti erän loppuun 22-24. Kolmas puolestaan OrPon hallinnassa 25-18.

Neljännessä puntit tasoittuivat. LP Viesti vei alussa, OrPo tasoitti 8-8 ja johti, kunnes LP Viesti tasoitti 16-16. Erän lopussa Viesti oli onnekkaampi ja vei erän 21-25. Viidennessä pallo pomppi paremmin LP Viestille ja se kuittasi erän 11-15.

Kokonaisuutena pirteä ja hyvä ottelu. OrPo teki enemmän pisteitä 104-102, oli plussalla enemmän +34/+33, torjunnat 12-10, ässät 7-10.