Seuraa meitä somessa:

LP Viesti voitokas Rovaniemellä

04.01.2017

Kotijoukkue WoVo Rovaniemen vaikeudet jatkuivat naisten liigassa keskiviikkona, kun sarjakakkonen LP Viesti haki pisteet puhtaasti 0-3 (11-25, 16-25, 18-25).

Avauserässä LP Viesti pudotti kotijoukkueen kyydistä lopullisesti 9-13- numeroista vieden loppuerän peräti 2-12. Putkeen mahtui mm. kuusi omaan virheeseen päättynyttä palloa seitsemästä perättäisestä.

Toisessa erässä salolaisten karkumatka käynnistyi 12-12 -numeroista loppuerän mentyä nyt 4-13. Kolmannessa WoVo nousi vielä 17-19 -lukuihin ennen vieraiden jo tutuksi tullutta loppurutistusta 1-6.

WoVo Rovaniemen kolmikko Jazmine White-Kristiine Miilen-Nelli Rantanen selvisi illasta kohtuullisen hyvillä tehoilla 29/+14, mutta muun joukkueen lukemat 7/-19 olivat todella heikot.

Vieraiden tehotilasto oli kolmeen erään kova +39, tehojen jakauduttua tasaisesti. Anna Czakan otti avauspaikan vastaan väkevillä otteilla erityisesti syöttöpaikalla tehden neljä ässää.


Noora Kosonen (LP Viesti):

- Hyvä peli siinä mielessä, että kolmea pistettä tultiin hakemaan ja se saatiin. Ei mitään isoja parantamisen kohteita, pieniä virheitä siellä täällä.

Kristiine Miilen (WoVo):

- Pettynyt tottakai tappioon. Ensimmäisessä erässä he tyrmäsivät meidät eikä saatu omaa peliämme käyntiin oikein ollenkaan. Kolmannessa puolustimme hyvin mutta silti he tekivät tarvittavat pisteet. Viesti on todella hyvä joukkue ja ansaitsivat tänään voittonsa.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen (LP Viesti):

- Pelattiin hyvä peli, varsin laadukasta pelaamista kauttaaltaan. Emme ole näin helpolla päässeet Rovaniemellä minun muistini mukaan. Kun saatiin erissä se muutaman pisteen ero, niin melko helposti päästiin karkuun. Kolmannessa päästettiin WoVo turhaan pariin kertaan rinnalle mutta kokonaisuudessaan hyvä peli. Meillä oli parempi torjunta/puolustus mielestäni tänään.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö (WoVo):

- Ei oikeastaan mikään ollut tauolla muuttunut, että samoja virheitä tässäkin pelissä toistettiin, mitä alkukaudellakin. Toki vastustajalle kunnia, että pelasivat kyllä hyvin. Tänään olisi vaadittu todella kovaa peliä, jos olisi aiottu taistella pisteistä. Muutama juttu, jota oltiin harjoiteltu, oli parantunut mutta ei mitään käänteentekevää. Puolustusta ollaan myös hiottu ja ihan hyvää taistelua nähtiin kolmannessa erässä mutta ei auttanut.



LähiTapiolan pisteet:
3 Kosonen LP Viesti
2 Vilponen LP Viesti 
1 Mäntylä LP Viesti

WoVo Rovaniemi - LP Viesti 0-3
11-25, 16-25, 18-25
WoVo Rovaniemi: Miilen 13/+3,Rantanen 8/+6,White 8/+5
LP Viesti: Kosonen 13/+10,Gokhstein 12/+10,Vilponen 10/+6
Katsojia: 420

Ottelutilasto

  Takaisin