Seuraa meitä somessa:

LP Viestille kokenut keskipelaaja Venäjältä

09.12.2015

LP Viestin harjoitusringissä reilun viikon mukana ollut kokenut keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein, 33, on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen seuran kanssa. ”Nadja” on ensi kerran joukkueen pelaajana mukana torstaina CEV-cupin ottelussa Azeryol BAKUa vastaan.

LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen on tyytyväinen sopimuksen syn-tymiseen. Siihen tarvittiin niin pelaajan vastaantuloa kuin tukijoidenkin tukea.

– Pelaajaa tarjottiin meille jo viime kesänä, mutta silloin emme olleet kiinnostuneita, koska joukkueemme oli jo valmiina. Marraskuun loppupuolella meihin oltiin taas yh-teydessä ja pelaaja oli itse halukas tulemaan meille loppukaudeksi. Vaikka meillä ei ollut akuuttia tarvetta, niin päätimme ottaa hänet testiin ja hän oli mm. mukana Kisakallion kolmipäiväisellä leirillä, kertoo Lemminkäinen.

– Niin leirin kuin muidenkin harjoitusten aikana Nadja osoittautui pelaajaksi, joka lisää joukkueen materiaalia ja tuo lisää kilpailua pelipaikoista. Kun pelaajalla oli kova halu jäädä tänne, tuli paljon vastaan taloudellisesti ja saimme riittävästi yhteistyökumppa-neita mukaan lisäpanostuksella niin päätimme tehdä sopimuksen. Ilman yhteistyökumppaneita sopimus ei olisi ollut mahdollista joten isot kiitokset heille, kiittelee Lemminkäinen.

– Nadja on ihan mukavasti ollut mukana treeneissä niin punttisalilla kuin lajiharjoituksissa. Nyt kun Kaisa Jokinen on töiden takia ollut estynyt aamu/päiväharjoituksista, hänestä on ollut meille kuusikkoharjoituksiin apua. Toki yhteistyö passarien kanssa on ihan alkutekijöissään. Sitä tietysti helpottaa se, että Nadjalla ja Tanjalla (Mysliuchyk) on yhteinen kieli, kuvaili päävalmentaja Kari Raatikainen testijakson aikana.

Nadezhfa Gokhshtein on syntymänimeltään Sak ja Venäjän kansalainen. Hän on syntynyt Karjalan alueella Petroskoissa ja pelannut useissa huippuseuroissa Venäjällä, Turkissa ja Azerbaidjanissa. Lentopallosta hänellä on ollut taukoa parin kauden verran, koska perheeseen syntyi vauva, piakkoin 1-vuotias Taisija-tyttö. Nadja Gokhshtein asuu miehensä kanssa Viipurissa.

Nadezhda Gokhshtein (s. Sak)
keskipelaaja, 193 cm
33 v. (s. 22.10.1982, Petroskoi, RUS)
kasvattajaseura TTU St. Petersburg, Pietari

pelaajaura kausittain:
1998 – 2002 TTU St. Petersburg, Pietari (RUS)
2002 – 04 Tulitsa, Tula (RUS)
2004 – 05 Götztepe Izmir (TUR)
2005 – 06 Iller Bankasi, Ankara (TUR)
2006 – 09 Ladoga St. Petersburg (RUS)
2009 – 10 Dinamo Kazan (RUS)
2010 – 11 Dinamo Yantar (RUS)
2011 – 12 Omichka OMSK (RUS) (4. sija), Eurocup
2012 – 13 Igtisadchi BAKU (AZE) (hopeaa), Eurocup

  Takaisin