Seuraa meitä somessa:

Maanantain TV-kamppailussa riittää väriä Kupittaalla

08.12.2014

Loimu vie huippulentiksen maanantaina parin vuoden tauon jälkeen Turun ytimeen Kupittaalle, kun VaLePa saapuu vierailulle.

Ottelu isketään yleisurheiluhallista palloiluhalliksi yhdeksi päiväksi muutettavassa Kupittaan Urheiluhallissa. Ottelu on myös MTV Totalin TV-ottelu.

Kupittaan ottelu sai mielenkiintoista lisäväriä, kun Loimu tiedotti sunnuntaina tuoreesta pelaajahankinnastaan, Itävallan maajoukkuelibero Florian Ringseisista.

Molemmat joukkueet kuuluvat Mestaruusliigan kärkiryhmään, Loimu (9-4) on kuudentena 25 pisteellä 13 ottelusta ja vain kerran liigassa tällä kaudella hävinnyt VaLePa (11-1) kakkosena 31 pisteellä 12 ottelusta.

VaLePalla on nyt kymmenen voittoa perättäin putken alettua 12.10. juuri Loimun kohtaamisesta Sastamalassa. VaLePa vei ottelun 3-0 Loimun kerättyä 20, 13 ja 23 eräpistettä. Tämän jälkeen Loimu on tiivistänyt rivejään hakkuri Urpo Sivulalla ja nyt bebytoivalla liberolla.

Ottelussa nähdään mielenkiintoinen kaksintaistelu, kun kaksi maajoukkueen supertähteä, Loimun Urpo Sivula ja VaLePan Olli Kunnari, asettuvat eri puolille verkkoa. Maajoukkuevalmentaja Tuomas Sammelvuokin on tulossa paikanpäälle näitä kahta ja muitakin mahdollisia maajoukkuepelureita katsastamaan.

Loimu - VaLePa
Maanantaina 8.12. klo 18.15 MTV Sport1

  Takaisin