Seuraa meitä somessa:

Maanantain TV-ottelussa OrPo saa mittariksi LP-Vampulan

28.11.2016

YLE Areenan ja Fanseastin maanantaisessa ottelussa vakuuttavaan vireeseen päässyt Oriveden Ponnistus saa vieraakseen LP-Vampulan.

OrPo on liigassa neljännellä tilalla voitettuaan viisi seitsemästä ottelustaan. Vasta viisi peliä pelannut LP-Vampula on kahdeksannella tilalla kahdella voitolla. Pisteitä joukkueilla on 15 ja seitsemän.

OrPon yhdysvaltalaiskaksikko Janise Johnson - Malina Terrell on tehnyt tuhojaan mukavaan malliin. OrPon kovuuden on ehtinyt kokea kotonaan mm. liigakärki LP Viesti (3-1). LP-Vampulan OrPo kaatoi vieraissa Huittisissa pari viikkoa sitten 3-2.

Yhdysvaltalaisten lisäksi OrPon mielenkiintoisimpia nimiä on 1-sarjasta liigaan tullut 18-vuotias yleispelaaja Saara Holm, joka on tehnyt yli 10 pistettä ottelua kohden. Myös lähes 500 liigapelin passaria Maria Tuominen on aina ilo silmälle.

LP-Vampulan riveissä katseet kohdistuvat erityisesti seitsemän edellistä kautta illan vastustajan riveissä pelanneeseen Eeva Puukkaa, passari Taylor Brunsiin ja senegalilais-ranskalaiseen yleispelaajaan Binetou Sowiin. Myös 18-vuotias Venla Raitala on esiintynyt erittäin pirteästi liigassa viime aikoina.

Satu Natusen ja Arttu Keräsen valmentamat joukkueet lyövät yhteen maanantaina 28.11. kello 18.30 alkaen. Toni Flink selostaa YLE Areenassa ja Fanseatillä kello 18.24 alkavan lähetyksen.

  Takaisin