Seuraa meitä somessa:

Maanantain TV-ottelussa Vantaa Ducks - LEKA Volley

12.12.2016

YLE Areenan ja Fanseatin maanantain TV-ottelussa liiganelonen Vantaa Ducks saa vieraakseen ensimmäistä vierasvoittoaan hakevan LEKA Volleyn.

Ducks (7-4) on komean alkukauden myötä miesten Mestaruusliigassa neljännellä tilalla 20 pisteellä ja vierasjoukkue LEKA Volley (3-9) yhdeksäntenä puolet pienemmällä pistesaaliilla.

Vantaalaiset ovat olleet kotona kovia voittaen viisi seitseämstä, kun taas kärkijoukkueet vieraskentillä läpi käynyt kuopiolaisjoukkue on saanut saaliikseen matkoilta vain pisteen.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kuopiossa kolmisen viikkoa sitten oli kuitenkin täysin LEKA Volleyn hallintaa. Se ei antanut ankkalaumalle 20 pistettä yhdessäkään erässä.

Alpar Szabo (14/+14) oli vantaalaisten ykkönen avauskohtaamisessa, mutta Ducks ei saanut puolestaan millään Samuli Kaislasaloa (22/+19) kiinni.

Mitä LEKA:n peräsimeen tullut Tapio Nissi on keksinkyt uutta ja mitä puolestaan Ducksin Ismo Tuominen? Se on nähtävissä kello 18.24 alkaen YLE Areenalla ja Fanseatillä. Ottelun selostavat Toni Flink ja Vesa Kujanpää.

  Takaisin