Seuraa meitä somessa:

Mäkinen tykitti voiton Iskulle

01.02.2017

Rantaperkiön Isku löi Sakari Mäkisen komean hyökkäyspelin johdolla täydet pisteet Team Lakkapäältä erin 3-1 (25-21, 25-20, 26-28, 25-20). Mäkinen tykitti iltaan 31/+23.

Iskun riveissä liigakentille palasi myös liberona pelannut Tommi Roininen.

Isku teki ottelussa 17 syöttövirhettä ja vain neljä ässää. Eniten syöttövirheitä tuli hieman poikkeuksellisesti Iskun voittoerissä. Lakkapää iski seitsemän ässää ja teki yhdeksän suoraa syöttövirhettä. Lakkapään vastaanotto oli myös kotijoukkuetta parempi (69%-47%), mutta siitä huolimatta Isku onnistui tekemään vieraita enemmän pisteitä.

Henri Tuomi, Team Lakkapää:

- Aivan hirveä passipeli, ihan kamala. Nyt istutaan taas poikien kanssa alas ja jutellaan vähän, että mikä on hyvä passi ja mikä on huono passi. Vastaaotto- ja hyökkäyspeli olivat muuten ok, joten ei se mistään muusta voi kiikastaa. Kyllähän voitto oli koko ajan tarjolla ja kaveri piti vielä pelin tasaisena syöttövirheillä.

Jussi Heino, Isku:

- Hyökkäyksessä Sakari Mäkinen otti aika ison roolin ensimmäisen erän jälkeen, kun saatiin sopivasti rotaatio kohdilleen. Mäntylän Mika pelasi hienosti ensimmäisen erän meille, ja sen jälkeen Sakke astui esiin. Syöttö oli aikalailla sen suuntainen kuin ajattelin että tänään pitää olla. Ässien ja virheiden suhde oli vähän väärä, mutta lopputulos oli se mitä ajattelin ja sen takia oltiin varmaan aika hyvin passarinkin pelissä kiinni.

Tommi Roininen, Isku:

- Teimme vähemmän tyhmiä virheitä kuin vastustaja ja olimme parempi joukkue. Omaan peliin jäi paranettavaa, pallo tulee täällä kovempaa kuin ykkösessä. Iskun kaverit ovat ihan huikeita pelaajia. 33-vuotiaankin on helppo tulla parikymppisten sekaan, kun jätkät ovat ottaneet tosi hyvin vastaan. Yritän tuoda fiilistä, kokemusta ja huumoria kentälle, koska se voi auttaa tiukoissa paikoissa.

Jordan Or, Team Lakkapää:

- Oli hankala alku. Isku pelaa tosi hyvin kotona, emmekä aloittaneet niin hyvin kuin olisi pitänyt. Meillä oli hyviä tilaisuuksia ja olisimme voitu viedä kaksi ensimmäistä erää, mutta emme onnistuneet siinä. Kolmannessa ja neljännessä erässä pelasimme paremmin, se on ollut meillä viime aikoina tapana. Huomenna taistellaan Ducksia avataan, emme aio palata kotiin tältä reissulta ilman pisteitä. Tänään oli tosi hienoa pelata Roinista vastaan, olen katsonut hänen pelejään nuorena.

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Isku
2 Krnic Isku
1 Or Lakkapää

Rantaperkiön Isku - Team Lakkapää 3-1
25-21, 25-20, 26-28, 25-20
Rantaperkiön Isku: Mäkinen S 31/+23,Mäntylä 16/+5,Vuorinen 9/+0
Team Lakkapää: Gustavsson 21/+6,Walsh 12/+9,Voth 11/+7
Katsojia: 518

Ottelutilasto

  Takaisin