Seuraa meitä somessa:

Matias Sosunoff Ettaan

04.06.2018

Tällä hetkellä kysyntä Ettaan on kova, sillä joukkueeseen olisi ollut enemmän tulijoita kuin on paikkoja tarjolla. Uutena pelaajana joukkueeseen Kuortaneen valmennuskeskuksesta liittyy maajoukkuedebyytin tänä vuonna tehnyt yleispelaaja Matias Sosunoff.

Lentopalloseura Etta on ollut suomalaisessa lentopalloilussa suunnannäyttäjä kehittäessään nuoria suomalaisia pelaajia kohti kansainvälisiä pelejä. Tälläkään kaudella Etta ei tee poikkeusta hyväksi havaitsemallaan tiellä, sillä Etta jatkaa suomalaisten pelaajien kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Tästä hyvä esimerkki on se, että Ettan valmennus- ja harjoittelukulttuuria arvostetaan pelaajien keskuudessa aivan kotoisen Mestaruusliigan kärkipäähän. Pelaajat, kuten Joonas Jokela, Antti Ronkainen ja Niko Haapakoski ovat ottaneet parin kauden aikana isoja harppauksia kohti lentopallomaajoukkuetta ja kansainvälisiä kenttiä.

Joukkueen runko pysyy ensi kaudella samana pieniä muutoksia lukuunottamatta. Pelaajista Jens Ahremark, Jiri Hänninen, Petteri Kiilunen, sekä Heikki Lehtoniemi eivät jatka enää varmuudella joukkueessa, sekä apuvalmentajana toiminut Juha Keihäskoski siirtyi Rovaniemelle Woman Volleyn päävalmentajaksi.

Muutaman jatkavan pelaajan kanssa hiotaan vielä sopimuksen yksityiskohtia, jonka jälkeen jatkavien pelaajien sopimukset ovat valmiita julkaistavaksi. Valmennusvastuun Olli Kuoksan kanssa tulee jakamaan Markku Lappalainen. Joukkueen taustat pysyvät muuten muuttumattomana.

Tällä hetkellä kysyntä Ettaan on kova, sillä joukkueeseen olisi ollut enemmän tulijoita kuin on paikkoja tarjolla. Uutena pelaajana joukkueeseen Kuortaneen valmennuskeskuksesta liittyy maajoukkuedebyytin tänä vuonna tehnyt yleispelaaja Matias Sosunoff. Viime kaudella Mestaruusliigan mestaruutta juhlinut hakkuri Ville Sorvoja palaa Ettaan parin vuoden tauon jälkeen. Passarin tontille Niko Haapakosken kirittäjäksi saapuu Lasse Jylhä Kokkolan Tiikereistä.

Kotkalaislähtöinen 18-vuotias Matias Sosunoff on ikäluokkansa varmasti lupaavin suomalaispelaaja, tästä osoituksena se, että hän on maajoukkueen mukana pelaamassa Kultaista Liigaa para aikaa. Sosunoff on viettänyt kaksi viime vuotta Kuortaneen valmennuskeskuksessa ja miehelle olisi löytynyt ottajia varmasti ympäri Suomen.

Neuvottelut ovat vielä kesken ulkopuolelta tulevan suomalaisen keskitorjujan kanssa. Muilta osin joukkue alkaa olla kasassa ensi kautta varten.

Taustoilla tapahtuu myös muutoksia henkilöstön ja toiminnan laajuudenkin osalta. Seuran tiedottamisesta ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta vastaa jatkossa Mika Rajala. Etta on kuluneen kauden aikana konseptoinut laajaa osaamistaan koulutuksen tuotteiksi, joihin yhteistyökumppanit ovat olleet erittäin vastaanottavia.

Uusi Logo

Lentopalloseura Etta vaihtaa pitkään käytössä olleen logonsa moderniin muotoon. Uusi logo on seuran virallisessa käytössä kaudesta 2018 – 2019 lähtien. Uusi logo on käytössä myös fanikauppamme tuotteistossa. Fanikaupasta on mahdollisuus tilata uudella logolla varustettuja tuotteita.

Ettan tiedotus

  Takaisin