Seuraa meitä somessa:

Mestarien liigan suomalaisottelut näkyvät IS Extrassa

26.09.2017

Lentopallon Mestarien liigassa pelaavien suomalaisjoukkueiden Ford Store Levorannan (VaLePa) ja LP Salon (LP Viesti) kaikki ottelut maailman kovimmassa seurajoukkueiden kilpailussa on nähtävissä tällä kaudella IS Extran kautta suorina.

- Lentopallon Mestarien liiga sopii IS Extran ohjelmakarttaan mainiosti, kun Suomen huippujoukkueet kilpailevat Euroopan huippuja vastaan isossa palloilulajissa, IS Urheilun esimies Petri Lahti sanoo.

Lähetykset alkavat 19.10. jolloin LP Salo vierailee Bulgariassa Maritza Plovdivin vieraana. LP Salon kotipeli on ohjelmassa 25.10. Jatkoon päästessään LP Salo pelaa lohkovaiheen paikasta marraskuun alussa venäläistä Yenisei Krasnoyarskia vastaan.

Marraskuussa ovat vuorossa myös Ford Store Levorannan kaksiosaiset ottelut tshekkiläistä Ceske Budejoviceä vastaan, joissa panoksena on paikka lohkovaiheeseen.

IS Extra näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut Mestarien liigassa suorina lähetyksinä. Selostajana toimii Toni Flink.

IS Extrassa näkyvät myös miesten ja naisten Final Four –lopputurnaukset toukokuussa 2018.

- Hienoa, että löysimme mainion kanavan maan kärkijoukkueiden näytille saamiseksi. Mestarien liiga on molempien mestarijoukkueidemme prioriteeteissä korkealla ja menestysodotukset samoin. Mestarien liiga on maailman kovin seurajoukkueiden cupkilpailu ja olemme ylpeitä siellä mukana olevista joukkueistamme. Hienoa, että IS Extra tarjoaa meille mahdollisuuden nähdä ottelut suomenkielisellä selostuksella ryhditettynä, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja toteaa.

IS Extra on Ilta-Sanomien ja Urheilulehden parhaat uutis-, viihde- ja urheilusisällöt kokoava verkkopalvelu, joka tarjoaa paljon huippu-urheilua suorana. IS Extran hinta on 9,90 €/kk, joka sisältää em. Sisällön lisäksi mm. Urheilulehden ja Iltasanomien digitaalisen näköislehtien arkiston. Urheilulehden tilaajille palvelu on ilmainen.

IS Extran löydät täältä

  Takaisin