Seuraa meitä somessa:

Mestaruusliigalle OKM:n avustusta liigan ottelukustannusten kattamiseen

02.02.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi tiistaina 2.2.2021 ylimpien ammattimaisten sarjatasojen seuroille avustuksia ottelukustannusten kattamiseksi. Lentopallon Mestaruusliigalle myönnetty avustus on suuruudeltaan 418 200 euroa.

- Nyt myönnetty avustus on meille äärimmäisen tärkeä, jotta saisimme seuroille mahdollisuuden jatkaa pelaamista ja toivottavasti selvitä tästä vaikeasta vaiheesta. Taloudelliset haasteemme ovat toki huomattavasti tätä suurempia ja tilanteen vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen, mutta tähän hetkeen avustus oli kyllä elintärkeä, Mestaruusliigan puheenjohtaja Karri Virtanen toteaa.

- Pitää aina muistaa, että urheilu kaipaa yleisöä ja niin on asia Mestaruusliigassakin. Mikään ei korvaa yleisölle pelaamista, Virtanen painottaa.

Avustuksen määrää harkittaessa OKM on suhteuttanut avustuksen kausien 2018-2019 sekä 2019-2020 runkosarjaotteluiden keskimääräisiin yleisömääriin sekä rajoituksen jälkeisiin ottelumääriin sekä keskimääräisiin ottelukustannuksiin sarjoittain. Kaikkiaan tukia jaettiin kaksi miljoonaa euroa.

https://minedu.fi/-/ministeriolta-kaksi-miljoonaa-euroa-ylimman-sarjatason-seuroille

  Takaisin