Seuraa meitä somessa:

Mitä tekee VaLePa? Mitä ETTA? YLE Areena maanantaina näyttää.

21.11.2016

Maantaina YLE Areenan TV-otteluna nähdään Sastamalasta VaLePan ja ETTA:n kohtaaminen.

VaLePa on kauden avauspelissään Hurrikaanille Porissa kärsityn tappion jälkeen voittanut kaikki kahdeksan otteluaan (kuusi liigassa, kaksi cupissa) varmoin ottein. Sami Kurttilan suojatit ovat hävinneet vain kolme erää. Näin VaLePa on myös kiivennyt sarjataulukossa jo kakkospaikalle.

Olli Kuoksan valmentama ETTA pelaa jo 11:nnen liigapelin rekordin ollessa ennen maanantai-illtaa 4-6. Liigassa ETTA on viidennellä tilalla, mutta pelimääriin suhteutettuna oikeampi sijoitus olisi 6. tai 7.

VaLePa löi lauantaina Nurmeksessa Liiga-Riennon käynnistysvaikeuksien jälkeen 3-1 ja ETTA puolestaan koki kotonaan tappion Sampo Volleylle samoin numeroin.

YLE Areenan tarjoama ottelu esittelee meille todella paljon mielenikiintoisia pelaajia.

ETTAn 17-vuotias hakkuri Joonas Jokela jopa johtaa pistepörssiä, Markus Kaurto on torjuntatilaston ykkönen ja 20-vuotias laitapelaaja Antti Ronkainen pelasi uransa kovimman liigapelin (17 pistettä). On maajoukkuemies Eetu Pennasta ja Anssi Hakalaa. Lisäksi tietysti nuori passari Niko Haapakoski haastaa kokeneen VaLePan Mikko Eskon pelintekijöiden väliseen mittelöön.

VaLePan tähtiloistossahan nähdään Eskon lisäksi mm. Olli Kunnari ja Urpo Sivula maajoukkuekonkareista sekä vahva ulkolaiskaksikko keskellä: Tommy Carmody-Jacob Guymer.

YLE Areena ja Fanseat esittävät ottelun kello 18.20 alkaen suoran lähetyksenä. Toni Flink vastaa selostuksesta.

  Takaisin