Seuraa meitä somessa:

Mursula jatkaa OrPossa - Manageri Putkisaari luopuu tehtävästä

07.04.2024

Oriveden Ponnistus uutisoi sunnuntaina Jessika Mursulan jatkamisesta joukkueessa sekä Mika Putkisaaren managerin pestin päättymisestä.

OrPo on solminut ensimmäiset pelaajasopimukset ensi kaudelle. Jessika Mursula teki vuoden sopimuksen OrPon liigajoukkueen kanssa.

184-senttinen keskipelaaja jatkaa seurassa. Hän kertoo päätyneensä valitsemaan edelleen OrPon, koska Fabio Menta pysyy päävalmentajana.

- Meillä on ollut todella hyvä valmentaja-pelaajasuhde ja uskon, että ensi kaudella kehitystä on luvassa, niin kuin tälläkin kaudella oli. Ensi kaudelle omat odotukset ovat, että tulee paljon kehitystä sekä joukkue olisi neljän parhaan joukossa, Jessika Mursula kertoo.

Mika Putkisaari luopuu OrPon liigajoukkueen managerin tehtävistä tämän kauden päätteeksi. Samalla hän jättää seuran edustajana Mestaruusliigan luottamustehtävänsä.

Putkisaari ehti toimia OrPon managerina neljällä kaudella. Vuodet liigajoukkueen taustavoimissa alkoivat 1991 jatkuen vajaat kymmenen vuotta ja tauon jälkeen uudelleen vuodesta 2015.

Putkisaaren mukaan pääsyy tehtävästä luopumiseen on oma terveys. Myöskään intohimo ja palo eivät enää ole samalla tasolla kuin ennen:

- Laji on rakas, mutta pitää olla kova palo, että tekee välillä yötä myöten. Nyt täytyy huilia ja keskittyä työhön ja terveyteen.

Myös OrPon liberona pelanneen tyttären Emilia Putkisaaren uran päättyminen osuu samaan ajankohtaan.

Mika Putkisaari kokee saaneensa seurata managerina lentopalloa aitiopaikalta. Hän kiittää yhteistyökumppaneita siitä, että toimiminen Orivedellä on ollut helppoa.

- Lähtemiseen ei liity dramatiikkaa, nyt OrPossa alkaa uusi aikakausi.

Liiga-Orpo kiittää Mika Putkisaarta lentopallon hyväksi tehdystä merkittävästä työstä!

  Takaisin