Seuraa meitä somessa:

Nette Tuominen LiigaPlokin paitaan

30.05.2017

Nette Tuominen edustaa naisten Mestaruusliigassa ensi kaudella Pihtiputaan LiigaPlokia.

Kokenut Tuominen on voittanut Mestaruusliigaurallaan 9 mitalia, joista 2 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi Suomen Cupista on saavutuksena yksi voitto ja yksi hopeamitali. Mitalit ovat tulleet seuroissa HPK/Vanajan RC, OrPo ja LP Kangasala. 27-vuotias ja 181-senttinen yleispelaaja on pelannut yhteensä 294 ottelua Suomen liigassa. Viime kaudella hän voitti Espanjan mestaruuden Naturhouse Ciudad de Logronon joukkueessa aloitettuaan kautensa Belgiassa.

- Odotan mielenkiinnolla pihtiputaalaisen lentopalloarjen aloittamista. Tiedän, että seura on perinteinen ja laji on koko kylälle iso asia. Toivottavasti halli täyttyy ihmisistä myös tulevalla kaudella ja tunnelma on korkealla. Kesän keskityn beach volleyhyn ja fysiikkatreeneihin ja elokuussa muutan Pihtiputaalle. Pelaaminen LiigaPlokissa mahdollistaa kahdesti päivässä treenaamisen ja opintojen loppuun tekemisen, sillä muut metropolialueen häiriötekijät ovat pienehköjä,” toteaa Nette pilke silmäkulmassaan.

Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet uudesta pelaajasopimuksesta:

- Mukava saada Nette takaisin joukkueeseeni. Yhteistä historiaa meillä on kahdelta OrPo-kaudelta, joilla saavutimme hopeaa ja pronssia. Myöskin Varalan valmennuskeskuksessa ja maajoukkueessa olemme olleet samaan aikaan muutaman vuoden ajan. Nette on kokenut pelaaja viime kaudelta kokemusta tuli lisää Espanjastakin. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa pihtiputaalaiselle lentopallolle.

Kuva: Jyri Kivimäki

  Takaisin