Seuraa meitä somessa:

OrPo haki makeat pisteet Kuusamosta

03.12.2017

Oriveden Ponnistus haki makeat kolme pistettä Kuusamosta puhtaalla 3-0 -vierasvoitolla Pölkystä. HPK puolestaan rutisti ahtaasta tilanteesta itsensä 3-2 -vierasvoittoon LP Kangasalasta.

OrPo onnistui Pölkkyä vastaan vähemmillä virheillä

Kotijoukkue Pölkky ei onnistunut pelaamaan parhaimmalla tasollaan otteluun hyvin tullutta OrPoa vastaan sarjan kärkikamppailussa. Orivesi pelasi vähillä virheillä sekä koko ottelun tasaisen varmasti. Kotijoukkue sen sijaan pelasi hyvin vain ajoittain ja väläytteli etenkin hyökkäyspelissä tehden vastustajaa enemmän hyökkäyspisteitä ottelun kaikissa erissä. Pölkyn omat virheet tekivät vastustustajaa illasta melko helpon. OrPo kuittasi voiton 0-3 (22-25, 24-26, 19-25).

Zvonko Nikolic, päävalmentaja OrPo:

- Ottelu oli aika tasainen suurimmaksi osaksi. Onnistuimme pelin kriittisissä vaiheissa vastustajaa paremmin. Selvää on, että Kuusamon pelissä näkyi matkustaminen Eurocupin peliin.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Orpo pelasi vahvan pelin. Heidän vastaanotto toimi hyvin läpi ottelun (58%). Annoimme heille 26 pistettä omilla virheillä, kun me vastaavasti saimme 11. Joukkue yritti kyllä parhaansa. Joillekin pelaajille tulee vain huonoja päiviä ja tänään niitä sattui kohdalle.

- Huomenna on Suomen Cupissa vastassa Puijo Wolley, joka on pelaajalistaltaan melko kokenut joukkue: Riikkaliisa Kärkkäinen, Sanni Määttä, Elina Heiskanen ja muitakin liigakokemusta omaavia pelaajia. Huomenna pitää olla taas hereillä.

Olga Vergidou, OrPo:

- Onnittelut koko joukkueellemme hyvästä pelistä. Pelasimme todella hyvin vahvaa Kuusamon joukkuetta vastaan.

Mara Green, Pölkky:

- Olimme ehkä jonkin verran väsyneitä ja se näkyi varmaankin pelissämme kun teimme paljon virheitä. Meillä on hyvä henki joukkueessa ja alamme keskittymään huomiseen peliin, joten pitkäksi aikaa emme jää murehtimaan tätä peliä. En ole missään nimessä pettynyt omaan peliini, mutta olisin voinut pelata paremminkin. Silloin kun oma joukkue häviää huomaa joitakin pieniä asioita jotka olisi voinut tehdä itsekin paremmin.

Parhaat pelaajat:
Mara Green, Pölkky
Olga Vergidou, OrPo

LähiTapiolan pisteet:
3 Vergidou OrPo
2 Stedile OrPo
1 Green Pölkky

Pölkky Kuusamo - Oriveden Ponnistus 0-3
22-25, 24-26, 19-25
Pölkky Kuusamo: Prokopenko 17/+7,Terrell 14/+5,Green 11/+10
Oriveden Ponnistus: Stedile 17/+13,Lemos 15/+12,Lepistö 7/+5
Katsojia: 416

Ottelutilasto

LP Kangasala nipisti pisteen HPK:lta

Kovia muutoksia sekä valmennus- että pelaajapuolella alkuviikolla kokenut LP Kangasala haastoi tosissaan sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan HPK:n sunnuntaina Kangasalla. Melko selkeästi hävityn avauserän jälkeen Kangasala sai toisessa erässä juonen päästä kiinni ja voitti erän jatkopalloilla. Myös kolmas erä alkoi HPK-komennossa mutta erän edetessä Kangasala paransi keskihyökkäystään selvästi ja uusi yleispelaaja, Kanadan maajoukkueessakin esiintynyt Danielle Brisebois alkoi hänkin esittää selkeästä väsymyksestä huolimatta todellisia ammattilaisen kykyjään. Neljännen erän loppupuolelle asti LP oli kiinni jopa kolmessa pisteessä, mutta varsin komeasti koko ottelun palloja tappanut Suvi Kokkonen ratkaisi erän kahdella pitkällä syöttöputkella. Viides erä olikin lähinnä muodollisuus, kun kotijoukkueen selkäranka napsahti neljännen erän ratkaisupalloissa. Varsinkin HPK:n koventunut syöttöpeli oli lopussa murhaavan tehokasta.

Suvi Kokkonen, HPK:

- Ei oltu alussa oikein hyvällä asenteella liikkeellä joka meinasi kostautua. Lopussa varsinkin oma syöttö kulki hyvin, vaikka se on yleensä ollut minun heikko kohtani.

Danielle Brisebois, LP Kangasala:

- Oli hieno pelata, vaikka lopussa väsyinkin. Uskon, että minulla on paljon annettavaa tälle joukkueelle, mutta en saanut vielä tänään itsestäni läheskään parasta irti.

Luca Chiappini, HPK:

- Olen voitosta huolimatta pettynyt joukkueeni asenteeseen ottelun alkupuolella, tosin LP on nyt uuden pelaajan myötä vaarallinen joukkue, joka voi keväällä voittaa kenet tahansa.

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:

- Olin nyt mukana tuuraamassa Steniusta. Viidet treenit ehdin vetää joukkueelle. Niiden aikana tein joukkueen pelisysteemiin melko merkittäviäkin muutoksia. Siihen nähden olen ylpeä pelaajista. Oma roolini tulevassa valmennusryhmässä on vielä vähän auki, mutta uskon että olen mukana ainakin jollain tavalla.

LP Kangasala - HPK 2-3
16-25, 27-25, 25-22, 19-25, 3-15
LP Kangasala: Brisebois 19/+1,Wagner 18/+15,Lattin 9/+1
HPK: Kokkonen 23/+10,Savard 19/+7,Öhman 16/+12
Katsojia: 263

LähiTapiolan pisteet:
3 Collins HPK
2 Öhman HPK
1 Wagner LP

Ottelutilasto

Kuvat:
Jouni Ronkainen / Pölkky

  Takaisin