Seuraa meitä somessa:

OrPo ja LiigaPloki Suomen Cupin puolivälieriin

05.10.2015

Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit ovat selvillä, kun OrPo ja LiigaPloki ottivat jatkopaikat maanantaina.

Puolivälierät:
OrPo - WoVo
LP Vampula - LiigaPloki
LP Viesti - HEL Volleyä
HPK - LP Kangasala

Pihtiputaan LiigaPloki haki paikan Suomen Cupin karsinnasta voittamalla vieraissa Pölkky Kuusamon 1-3 (25-20,20-25,18-25,19-25). Kotijoukkue Kuusamo oli ensimmäisessä erässä vaikeuksissa, kun LiigaPloki peli rullasi upeasti. Selkeä johto kääntyi erän lopulla kuitenkin Pölkylle.

Toisesta erästä lähtien LiigaPloki vei ottelua, vaikka välillä Kuusamo piti pelin jännittävänä, mutta vieraiden keskipelaajat Serena Warner 12/+11 ja Rhiannon Tooker 16/+11 pitivät puttaalaiset johtoasemassa. Laitureilla ei ollut paras iltansa, mutta riittävä kuitenkin, pirteimmin pelasi nuori Nea Hämäläinen 11/+6 tehoilla. LiigaPlokin vahvuus oli hyvät aloitukset,jotka tuottivat peräti 11 ässäaloitusta, virheiden määrä oli vain 4.

- Paikka puolivälieriin on hyvä asia, perjantaina pelataan Vampulassa sen jälkeen toinen peli kotona Pihtiputaalla, totesi LiigaPlokin päävalmentaja Olli Nenonen.

Palkitut: LiigaPloki, Serena Warner , Kuusamo : Ma'Ashah Nicholson10/+6

Ottelutilasto

OrPo voitti selkeästi Pieksämäki Volleyn Suomen Cupin puolivälierässä 3-0 (25-21, 25-9, 25-10).

Anna Kaisa Kerminen, Pieksämäki:

- Eka erä näytti tosi lupaavalta, siten ei osattu pitää omaa tasoa.

Myriam English, OrPo:

- Meillä oli kova joukkue kentällä. Puolustuksen ja hyökkäyksen kautta tehtiin vastustajan peli vaikeaksi.

Satu Natunen, Pieksämäki:

- OrPolle onnittelut Suomen Cupin jatkopaikasta. Eka erän jälkeen jäätiin kyydistä. OrPolla hyvä syöttö ja puolustus. Joka osa-alueella vielä haeskelee.

Teemu Oksanen, OrPo:

- Tietenkin erittäin tyytyväinen tulokseen ja sitäkin tyytyväisempi tapaan, jolla se tuli. Tasaisen alun jälkeen dominoitiin joka aluetta. 14 koppia kolmeen erään on kiitettävä suoritus.

Otteluisäntä Lampark Oy palkitsi joukkueiden parhaina Anna Kaisa Kerminen Pieksämäeltä ja Hillaelina Hämäläinen OrPosta.

Ottelutilasto

  Takaisin