Seuraa meitä somessa:

OrPo ja LP-Vampula hakivat vieraspisteet

12.12.2015

Wovo Rovaniemi joutui antamaan OrPolle kaikki pisteet mukaan ja LiigaPloki uuden päävalmentajansa johdolla kaksi LP-Vampulalle lauantain kierroksella.

WoVo nukahti avauserän jälkeen

OrPo (8-4) haki täydet sarjapisteet Rovaniemeltä, kun Wovo Rovaniemi (8-6) nukahti hyvän avasuerän jälkeen. Näin eränumerot olivat 1-3 (25-14, 16-25, 21-25, 17-25).

Hillaelina Hämäläinen (OrPo)

- Tosi iloinen täytyy olla, kun arvokas voitto tuli vaikka ensimmäisessä erässä hieman nukuttiin. Sitten luotettiin vaan siihen omaan peliin ja saatiin se raiteilleen niin tulosta alkoi tulemaan ja puolustettiin joukkueena tosi hyvin loppupeli.

Teemu Oksanen (OrPo)

- Tyytyväinen tosiaan saa olla pisteisiin. Aloitettiin ensimmäinenkin erä hyvin mutta sitten Jazminen (White) syöttövuoroon katkesi meidän selkäranka siinä erässä. Lopuissa kol-messa erässä meillä oli vain 11 omaa virhettä vastustajan 25 vastaan, että sillä puolella tuli valtava parannus. Uskallettiin pelata ja kuten aiemminkin kaudella, se on tuottanut vähemmän virheitä.

Kristiine Miilen (WoVo)

- Hyvä ensimmäinen erä mutta sitten oltiin tosi unessa seuraava erä. Ei saatu sen jälkeen enää omaa peliämme kasaan. Ei ainakaan henkilökohtaisesti johtunut väsymyksestä tänään, vaikka pelejä ja matkustusta onkin takana. Meidän tämän kauden trendi on vähän ollut, että jäädään miettimään omia virheitä liikaa eikä päästä niistä irti seuraavissakaan palloissa ja sitä kautta vastustaja saa pisteputkia.

Teemu Mäkikyrö (WoVo)

- Ei se ensimmäinenkään erä mikään loistelias ollut mutta siinä vielä oma peli toimi jotenkuten. Seuraavissa erissä virheet kasvoi, laitapelaaminen oli pehmeää ja vastaanotto sukelsi. Jos väsymystä on niin se taitaa olla pääkopassa, kyllä fysiikan uskon kestävän. Nyt on tähän ruljanssiin harvinainen 5 päivän tauko ennen seuraavaa taas kauden tärkeintä ottelua, kun pelataan Eurospediä vastaan.

WoVo: Miilen 21/+11, Nassar 13/+10, White 11/+8
OrPo: Moim 15/+6, Karhu 14/+4, Puukka 12/+10

Yleisöä: 436
T 14-8, Ä 5-7, SV 10-8, H% 32-34, VO% 38-34

LähiTapiolan pisteet:
3 Moim OrPo
2 Hämäläinen OrPo
1 Miilen WoVo

Ottelutilasto

Koskisen aika ei alkanut voitolla Putaalla

LiigaPlokin (1-12) kauden toinen voitto oli jo lähellä, mutta vierasjoukkue LP-Vampula (3-9) sen sijaan nappasi kauden kolmantena joukkueiden kohdattua Pihtiputaalla. Loppunumerot olivat myöhäisillassa 2-3 (26-28,25-21,23-25,25-18,12-15).

Pihtiputaan LiigaPloki oli lähellä jopa voittaa pelin, mutta LP Vampula tuli erien ensimmäisen (13-17) ja kolmannen (13-21) takamatkoilta ohi. Ratkaisuhetkillä kotijoukkueen hyökkäyksen hyytyminen ja LP Vampulan jopa ylirohkeus verkolla ja aloitusruudussa käänsivät pelin vieraille. Kovimmin Vampulasta LiigaPlokia kiusasivat Essi Helminen ( 23/+4 ) ja Ellinoora Hiltunen (16/+2) ,joita taitava passari Taylor Bruns hyödynsi tehokkaasti.

Tasaisessa ottelussa kotijoukkue pystyi voittamaan toisen ja kolmannen erän suhteellisen helposti, mutta ratkaisevassa viidennessä LiigaPloki sortui Vampulan torjuntaan. Kotijoukkueen tehokkaimmat olivat keskipelaajat Rhiannon Tooker (17+14) sekä Serena Warner (16+13) ,jotka jäivät kuitenkin ratkaisuhetkillä työttömiksi. LiigaPlokin laitureista pirtein oli Lana Zonjc (17/+6). Libero Sini Koljonen pelasi hyvän puolustuspelin.

Kotijoukkueen uutena päävalmentajana ennen ottelua aloittanut Jukka Koskinen toimi tässä pelissä kakkosvalmentajana, vastuuvalmentajan oli vielä Jouko Koljonen.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Pelasimme tilastollisesti paremmin kuin LP Vampula, mutta tasaisessa pelissä jokin osa-alue toimi välillä hyvin ja huonosti. Pelimme oli vuoristorataa. Ensi viikolla pääsen jo mukaan joukkueen harjoituksiin. Nyt harjoitellaan aktiivisesti vielä ennen joulua, koska meillä on peli heti joulupyhien jälkeen 27.12. MesToa vastaan.

Aigor Kaibald, LP Vampula:

-Olen tyytyväinen joukkueen hyvään henkeen ja taisteluun, Kolmannen erän voitto nosti joukkueen itsetuntoa.

Serena Warner, LiigaPloki:

- Viidennessä erässä emme saaneet onnistumisia, uusi päävalmentaja Jukka Koskinen antoi jo hyvää energiaa joukkueelle tässä pelissä.

Essi Helminen, LP Vampula:

- Kolmannen erän voitto antoi meille uskoa koko ottelun voittoon.

Parhaina palkittiin: Serena Warner ( LiigaPloki), Essi Helminen (LP Vampula)

Ploki: Tooker 17/+14, Zonjic 17/+6, Warner 16/+13
Vampula: Helminen 23/+4, Hiltunen 16/+2, Matthews 11/+5

Yleisöä: 238

LähiTapiolan pisteet:
3 Bruns LP-Vampula
2 Helminen LP-Vampula
1 Zonjic LiigaPloki

Ottelutilasto

Lehdistötilaisuusvideo

Kuvat: 
Jari Kotka / LiigaPloki
Tapani Kuoksa / WoVo

  Takaisin