Seuraa meitä somessa:

OrPo rynnisti välieriin vuoden paussin jälkeen

16.03.2019

Oriveden Ponnistus nähdään 13:nnen kerran naisten lentopallon Mestaruusliigan välierissä. OrPo voitti LP Kangasalan lauantaina neljännessä puolivälierässä 3-0 (25-20,25-22, 25-23) ja eteni välieriin otteluvoitoin 3-1.

OrPo kohtaa välierissä LP Viestin ja taistelu finaalipaikasta alkaa 21.3. Salossa.

LP Kangasala ei saanut neljänteen peliinkään mukaan hakkuriaan Nikki Tayloria. Joukkueen hyökkäysteho jäi 27 % ja virheitä hyökkäyksessä tuli 11 enemmän kuin paikaallisvastustajalla.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin OrPolta Nelli Rantanen ja Kangasalta Nette Peit.

Nette Peit, LP Kangasala:

- Pettymys on kova, mutta OrPo ansaitsi voittaa ja saada jatkopaikan. OrPo pelasi todella hyvin. Emme antaneet voittoa vastustajalle, vaan he ottivat sen.

Tiana Dockery, OrPo:

- Upea fiilis. Peli oli todella kova, ja Kangasala on hyvä joukkue. Joka pallosta piti taistella, eikä keskittyminen saanut herpaantua hetkeksikään.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

- Urheilu on hienoa, koska se herättää aina suuria tunteita suuntaan ja toiseen. Maksoimme ison hinnan siitä, että liigan paras hakkuri loukkaantui. Systeemi on kova, kun pelataan viisi peliä viikossa, ja ankaruus näkyi meidän kohdallamme isolla tavalla. Olen ylpeä joukkueesta, koska saimme aikaiseksi jonkilaisen tappelun. Hyökkäyspelimme oli se, jossa olisi ollut parannettavaa. Emme vain uskaltaneet hyökätä tarpeeksi kovaa, vaikka se oli päivän teema: palloa olisi pitänyt lyödä mahdottomistakin paikoista. Loukkaantumisen myötä pelivastuuta jaettiin useammallekin. Oikea joukkue voitti, sillä 3-1 ottelusarjavoittoa ei saada sattumalta. OrPo ansaitsi päästä jatkoon.

Apostolous Oikonomou, OrPo:

- Kunnioitukseni Kangasalan joukkueelle ja kollegalleni Artulle. He pelasivat hienosti runkosarjan aikana, ja myös näissä peleissä. Haluan onnitella ja kiittää sekä omaa staffia että joukkuetta, kuten myös muita ympärillä olevia. Peli on tänään hermostunutta,mutta haluan nostaa torjuntamme hyvyyden: saimme 12 torjuntapistettä. Tänään nähtiin molemmin puolin kauden parhaita palloja. Joukkueella on ollut heikkojakin hetkiä, mutta olemme taistelleet hienosti tiukoissa paikoissa. Fokuksemme oli voittaa tämä sarja, ja voitimme sen omalla pelillä. Suomalainen lentopallo voi olla tuloksesta ylpeä, sillä OrPolla on vain kolme ulkomaalaispelaajaa. Joukkueessamme on myös kolme omaa kasvattia, joka on Suomessa harvinaisuus. Emme pelkää välierävastustamme, vaan lähdemme taistelemaan voitosta. Kaikki paineet ovat Viestin harteilla.

Yleisöä 613.

OrPo - LP Kangasala 3-0
25-20, 25-22, 25-23
OrPo: Rantanen 13 /+ 7, Dugan 12/+2 Dockery 11/ +6
Kangasala Peit 15 /+ 8, Haneline 11/ +5, Tikka 7/+4

Ottelutilasto

  Takaisin