Seuraa meitä somessa:

OrPo tasoitti puolivälieräsarjan - HPK ja LP Viesti toisiin voittoihin

18.03.2017

Oriveden Ponnistus tasoitti vierasvoitollaan naisten puolivälieräsarjan voitot 1-1:een LiigaPlokia vastaan. HPK ja LP Viesti menivät puolestaan 2-0 -johtoon omissa sarjoissaan LP-Vampulaa ja LP Kangasalaa vastaan.

Toinenkin puolivälieräpeli HPK:lle

Poikkeuksellisesti Vexve- areenalla pelatussa Huittislaisten kotiottelussa LP-Vampula pyrki haastamaan runkosarjan voittajaa, mutta ei siihen kuitenkaan pystynyt. Etenkin erien lopuissa vahvuutensa osoittanut vierailija Hämeenlinnasta vei puolivlieräottelusarjan toisen osaottelun erin 0-3 (21-25, 21-25, 20-25).

Eveliina Rautiainen,HPK

- Ottelu oli hyvä, vaikka hiukan ailahtelevaa paikoitellen. Tärkeä voitto ja saimme varsin hyvin pelanneesta Vampulasta jälleen kerran kovan vastuksen. Sata lasissa näissä joudutaan pelaamaan, että voitto saadaan.

Julia Porsanger, LP-Vampula

- Yritimme loppuun asti, mutta emme pystyneet esittämään parastamme. Yleisön kannustus on ollut huikeata ja he jaksavat kannustaa, niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä. Se antaa itseluottamusta ja halua tehdä vähintäänkin parhaansa. Iso kiitos heille siitä.

Karoliina Friberg, HPK

- Sastamalasta olen kotoisin, mutten ole ennen saanut tilaisuutta pelata Vexve- areenalla. Oli hienoa pelata lähtöseurani paikkakunnalla ja yleisössä oli paljon tuttuja. Oma pelini onnistui pisteidenkin perusteella hyvin. LP-Vampula on myös hyvä joukkue ja heillä on kova halu voittaa, kuten meilläkin. Etenkin erien lopussa olemme olleet vahvempia.

Luca Chiappini, HPK

- Tyytyväinen voittoon, mutta parannettavaa vielä on kuitenkin monellakin osa-alueella. Maanantaina jatketaan Hämeenlinnasssa ja koitetaan saada ottelusarja poikki, sillä otteluohjelma on todella tiukka.

Artttu Keränen, LP-Vampula

- MIelestäni peli oli parempaa kuin ottelusarjan ensimmäinen koitos Hämeenlinnassa. Omassa syötössä onnistuttiin melko lailla suunnitellusti. Erien lopussa oma vastaanotto ja sen myötä hyökkäys sen verran taipui, että menetettiin niiden myötä erät ja koko ottelu. Kokonaisuudessaan en ole joukkueen esitykseen missään nimessä tyytymätön ja koitetaan vielä piirun verran parantaa maanantain otteluun. Me tarvitsemme huippupelin ja kaikkien pelaajien on onnistuttava että voimme puolivälieräottelun jälkeen voitosta riemuita.

Parhaat pelaajat:
LP-Vampula, Julia Porsanger
HPK, Eveliina Rautiainen.

LP-Vampula - HPK 0-3
21-25, 21-25, 20-25
LP-Vampula: Hiltunen 11/+5,Raitala 11/+4,Puukka 8/+5
HPK: Mayfield 14/+7,Friberg 12/+12,Madsen 10/+6
Katsojia: 402

Ottelutilasto


LP Kangasala paransi, mutta ei lähellekään tarpeeksi voittaakseen

LP Viesti sai puolivälieräsarjan LP Kangasalaa vastaan katkolle kotiinsa sunnuntaiksi voitettuaan Kangasalla erin 0-3 (21-25, 19-25, 18-25).

Lauantai-illan voitto oli LP Viestin (ja Salon Viestin) historian sadas pudotuspelivoitto. Pelattuja pudotuspelejä on nyt 136.

LP Kangasala jatkoi ensimmäisessä erässä siitä mihin Salossa torstaina jäivät. Ensimmäistä erää Kangasala hallitsi yli puoleenväliin, mutta lopussa erä kääntyi tiukan väännön jälkeen Salolaisille.

Toisessa erässä LP Kangasala tuli koko ajan perässä eikä pystynyt haastamaan riittävästi, joten LP Viesti vei erän.

Kolmas erä alkoi LP Kangasalta jähmeästi. Puolessa välissä kotijoukkue otti kirin, joka tuli kuitenkin liian myöhään ja LP Viesti sai kolmannen erän helposti.

LP Viesti, Hillaelina Mäntylä

- Alku oli meiltä heikko, tuntui vähän että jalat jäi bussiin. Tosin Kangasalakin pelasi hyvin. Muutaman onnistumisen kautta oma peli lähti kulkemaan. Ehkä vähän tuudittauduttiin Kangasalan heikkoon peliin torstaina, mutta Kangasala pelasikin nyt paljon paremmin.

LP Viesti, Tomi Lemminkäinen

- Alku oli heikompi, toki Kangasala pelasi paremmin kuin torstaina. Tärkeää oli ensimmäisessä erässä saada iso erä kiinni nopeasti ja saada oma peli kasaan. Segovia pelasi hyvän pelin, mutta meidän tasoista joukkuetta ei yhdellä pelaajalla voiteta. Nyt normaalit rutiinit ja pelaajat tiedostavat että huomisella voitolla voidaan alkaa valmistautumaan välieriin. Meillä passijakautuma oli aika tasainen. Vastustaja oli mielestäni tänään parempi kuin torstaina. Itse pelasimme suurin piirtein samalla tasolla, paitsi ehkä sellainen ensimmäisen pelin pieni aggressiivisuus puuttui parista ensimmäistä erästä.

LP Kangasala, Tiiamari Sievänen

- Alku oli meiltä hyvä. Ratkaisuhetkillä sorruttiin taas omiin virheisiin. Yhdessä yössä ei enää uutta opita mutta jos kaikki tekee huomenna sen minkä pystyy niin meillä on mahdollisuus voittaa.

LP Kangasala, Virginie De Carne

- Parannettiin paljon torstaista. Ratkaisuhetkillä tuli paljon peräkkäisiä virheitä. LP Viestillä  on hyvä peruspelaaminen ja joukkue on ollut pitkään kasassa, joka näkyy pelin ratkaisuhetkillä. Hanna Salomäkeä on kovasti ikävä. Vaikka Emilia Sipilä pelaa puolustuksessa loistavasti, niin Salon tasoista joukkuetta vastaan hänen hyökkäyksensä ei riitä.

Parhaina palkittiin:
Gokhshtein LP Viesti
Segovia LP Kangasala

LP Kangasala - LP Viesti 0-3
21-25, 19-25, 18-25
LP Kangasala: Nyukhalova 11/+7,Segovia 22/+5,Öhman 7/+3
LP Viesti: Gokhshtein 10/+9,Heikkiniemi 12/+8,Vilponen 11/+5
Katsojia: 286

Ottelutilasto

Orivesi tasoitti puolivälieräsarjan Pihtiputaalla

Oriveden Ponnistus onnistui ryöstämään keskiviikkona menettämänsä kodinetunsa takaisin voittamalla Pihtiputaan LiigaPlokin vieraissa LiigaPloki-OrPo 0-3 (15-25,25-27,16-25).

Ottelu oli pääsääntöisesti OrPon hallintaa, ainoastaan toisen erän lopussa LiigaPloki oli jo eräpallossa 24-23, mutta tällä kerta pallo pomppi vierasjoukkueelle. LiigaPlokin pelissä näkyi jännitys ja varovaisuus varsinkin avauserässä, kuumeessa olleen passari Eveliina Koljosen paikalla pelannut Julia Niemi selvisi tehtävästään kunnialla , mutta kukaan joukkueesta ei noussut keskiviikon hurmoksen tasolle. Vastaavasti OrPon yllättäjät olivat Johanna Siuro 13/+9 tehot 60% ( keskiviikkona 3/-6, tehot 12%) sekä Saara Lepistö hyvillä torjunnoillaan. Oriveden ykköstykki oli Malina Terrell 18/+15, kotijoukkueen tehokkain oli Alex Reid 13/+7

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Meillä ei pelannut tänään mikään, 0-3 ja pulinat pois. Passari Julia Niemi joutui yllätten passariksi Eveliina Koljosen sairastuttua. Sillä ei ollut kuitenkaan vaikutusta tulokseen. Huomenna on uusi päivä ja peli.

Satu Natunen, OrPo:

- Keskiviikon pelistä jäi aggressiivisuutta mukaan tähän peliin , se näkyi pelissä, Vielä jäi kuitenkin joitakin asioita parannettavaksi huomiseksi.

Alex Reid, LiigaPloki:

- Emme pelanneet kuin olimme suunnitelleet, tilanne on nyt sarjassa 1-1, huomenna meidän pitää keskittyä tekemään paremmin ne asiat, jotka eivät toimineet tänään.

Johanna Siuro, OrPo:

- Koottiin itsemme uudella joukkueella, pelaaminen sujui tänään paremmin minulla kuin keskiviikkona, kiitos luottamuksesta valmentajalle.

Parhaat pelaajat:
Alex Reid, LiigaPloki
Malina Terrell , OrPo

LiigaPloki - Oriveden Ponnistus 0-3
15-25, 25-27, 16-25
LiigaPloki: Reid 13/+7,Kmezic 11/+-1,Field 8/+5
Oriveden Ponnistus: Terrell 18/+15,Siuro 13/+9,Johnson 11/+1
Katsojia: 432

Ottelutilasto

Kuvat:
Jari Kotka / LiigaPloki
Jyri Kivimäki / LP Kangasala
LP-Vampula

  Takaisin