Seuraa meitä somessa:

OrPo vankisti asemiaan kolmen kärjessä

30.11.2016

Liigakolmonen OrPo kesti Kuortaneen vahvan haasteen keskiviikkona ja vei ottelun 1-3 (25-20, 18-25, 23-25, 15-25).


Kuortaneen valmennus keskuksen tytöt tulivat ennakkoluulottomasti otteluun ja veivät avauserän, vierailijoiden seuratessa erityisesti Yasmine Madsen hyökkäyksien tappoja.

Toisessa erässä vierailijat nostivat tasoaan ja erityisesti jenkki Janisa Johnson, joka takoi erässä 10 pistettä, oli kotijoukkueelle pitelemätön pelaaja.

Valmennuskeskuksen joukkue pelasi ottelussa myös kolmannen hyvän erän, joka heidän harmikseen päättyi tiukimmalla mahdollisella tavalla, ennen jatkopalloja vierailijoille.

Neljäs erä oli sitten täysin vierailijoiden rallattelua alusta loppuun saakka.

Orivedeltä loisto suorituksiin ylsi myös Saara Holm, joka takoi 19 pistettä.

- Tänään minulla kulki hyvin ja sain petrattua peliäni aiemmista peleistä, ja tänään tuntui ihan hyvältä. Onneksi saimme ensimmäisen erän jälkeen koottua itsemme ja pääsimme peliin mukaan.

OrPo n päävalmentaja Satu Natusella oli ihan selkeä kuva ennen ottelun alkua, millainen illasta tulisi kehkeytymään.

- Tiedossa oli että Kuortane on nuori ja haastava porukka sekä ovat pelanneet hyvin ne kolme aiempaa peliä, joita olen videoilta seurannut. Avauserässä autoimme heitä omilla virheillämme liikaa, mutta pikku hiljaa pääsimme peliin kiinni ja heilläkin varmaan pelin kuluessa energiatila laski ja tyytyväinen olen että täältä saimme mukaan kolme pistettä.

Ilta todisti selkeästi sen että Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue on kehittynyt vuodessa melkoisesti. Tänään joukkue pelasi kolme erää hyvin, mutta neljännessä tuli uuvahtaminen.

- Päällimmäinen tunne on pettymys. Kolme kuten haluttiinkin. Mutta tuon tasoista joukkuetta vastaan, missä kaksi jenkkiä tulee ja iskee verkolta kovia pommeja on meille vaikeata, kun hyökkäysetu on kuitenkin vastustajalla. Ja meillä pitää nuorten tyttöjen keskenään jakaa tuolloin se vastuu joukkueen kesken, tämä on kovaa koulua, mutta sen tähden näitä pelejä pelataan. Iskostin juuri tytöille että huomatkaa että taso riittää millä pelataan, mutta se tason heilahtelu tässä nyt on se juttu mihin täytyy paneutua, kommentoi valmennuskeskuksen päävalmentaja Tapio Kangasniemi.

LähiTapiolan pisteet
3 Terrell OrPo
2 Mansikkaviita Kuortane
1 Toivonen OrPo

Kuortane - Oriveden Ponnistus 1-3
25-20, 18-25, 23-25, 15-25
Kuortane: Kokkonen 16/+7, Madsen 11/+9, Hujanen 11/+2
Oriveden Ponnistus: Johnson 21/+10, Terrell 20/+15, Holm 19/+13
Katsojia: 88

Ottelutilasto

  Takaisin