Seuraa meitä somessa:

OrPo venyi täyteen pistesaaliiseen

28.11.2016

OrPo nappasi täyden kolmen pisteen saaliin tiukkojen vaiheiden jälkeen kotonaan LP-Vampulasta maanantaina.

LP-Vampulalla oli voitotetun avauserän jälkeen kolme eräpalloa toisessa erässä mennä 0-2 -johtoon, mutta lopulta OrPo kuittasi erän 30-28. Kaksi viimeistä erää OrPo nappasi jo nimiinsä helpommin, kun yhdysvaltalaiskaksikko Malina Terrell-Janisa Johnson löysi hyökkäysjyvän.

Elli-Noora Hiltunen, LP Vampula:

- Meillä vähän lössähti kaksi viimeistä erää. Päästiin vähän keskeltä hyökkäämään ja syöttökin oli pehmeä. Pelattiin osittain hyvin, mutta sitten itse ei pysytty kotijoukkueen mukana.

Saara Lepistö, OrPo:

- Alussa oli tahmeeta, Vampula tuli hyvällä syötöllä. Pikkuhiljaa päästiin peliin kiinni ja oma syöttö pelaamaan, millä saatiin vastustajalta peliä sekaisin.

Arttu Keränen, LP Vampula:

- Pelattiin puolitoista erää hyvää lentopalloa. Tultiin hyvällä energialla. Toisessa erässä, kun piti venyä, mutta tällaista tämä on. Kun tuli tiukempaa, syöttö pehmeni. Sitten tuo olikin täysin kotijoukkueen näytöstä. Kun olisi pitänyt ottaa se steppi, että peli olisi voitettu, siihen ei päästy. Kaikki kunnia kotijoukkueelle, joka otti ansaitusti kolme pistettä.

Satu Natunen, OrPo:

- Aina voitto on voitto, tyylipisteitä ei jaeta. Vampula kuuluu niihin arvaamattomiin joukkueisiin, hyvä syöttö ja hyvä puolustus. Rauhoiteltiin tilannetta toisen erän jälkeen ja siitä se lähti kulkemaan. Kaksi eka erää vaikeaa ja kaksi seuraavaa hyvää. Haastavan alun jälkeen hyvä nousu, siitä kiitos joukkueelle.

Otteluisäntä Oriveden Aluelämpö palkitsi joukkueidensa parhaina LP Vampulasta Elli-Noora Hiltusen ja OrPosta Janisa Johnsonin.

LähiTapiolan pisteet
3 Johnson OrPo
2 Terrell OrPo
1 Hiltunen LP-Vampula

Oriveden Ponnistus - LP-Vampula 3-1
20-25, 30-28, 25-19, 25-16
Oriveden Ponnistus: Jonhson 21/+10, Terrel 15/+12, Lepistö 13/+7
LP-Vampula: Hiltunen 20/+11, Sow 16/+-3, Raitala 9/+-1
Katsojia: 329

Ottelutilasto

  Takaisin