Seuraa meitä somessa:

Pajala LP Kangasalan päävalmentajaksi

07.04.2015

Kokenut Olavi Pajala ottaa LPKangasalan naisten liigajoukkueen valmennusvastuun Tuomas Alatalon jälkeen.

Alatalo hakee valmennusuralleen haasteita muualta ja menestystä janoava kangasalalaisseura halusi nopeasti täyttää joukkueen rakentamisen kannalta tärkeimmän palasen tulevalle kaudelle.

Olavi Pajala on jyväskyläläislähtöinen pitkän linjan lentopallovalmentaja. Yliopistotason valmentajakoulutuksen saaneella Pajalalla on kokemusta niin tyttöjen maajoukkueesta kuin naisten ja miesten pääsarjatasolta 1980-, 1990- ja 2000-luvuilta. Viime vuodet hän on toiminut Kajaanin ammattikorkeakoulussa opettajana.

Pajala tunnetaan erittäin ammattitaitoisena sekä vaativana valmentajana. Hän tuo LPKangasalaan vahvaa fyysisen, teknisen ja taktisen valmennustaidon osaamista. Pajalan saamiseen LPKangasalan päävalmentajaksi vaikutti LPKangasalan entisen päävalmetajan Ismo Tahvanaisen kontakti entiseen pelaaja- ja valmennuskaveriinsa.

"Pajalan tulo Kangasalle on kova juttu. Hän on todella ammattitaitoinen, vaativa ja oikeudenmukainen valmentaja. Pelaajien henkilökohtaiseen kehittymiseen ja joukkueen taktisesti oikeaan pelaamiseen tullan varmasti panostamaan paljon. Hän vaatii paljon, mutta myös antaa paljon pelaajilleen, sillä hän tekee valmennustyötä suurella osaamisella ja sydämellä", toteaa Tahvanainen ja jatkaa " Kaiken kaikkiaan Pajalan tulo naisten mestaruusliigan valmentajaksi tekee varmasti hyvää sekä LPKangasalan liigajoukkueelle että suomalaiselle huippunaislentopallolle.

Olavi Pajala
Koulutus LitM pääaineina liikuntafysiologia ja biomekaniikka.
Yliopisto-opintojen ja valmentajauran avulla suoritettu eurooppalainen 5+ tason lentopallon ammattivalmentajan tutkinto.

Työura:
Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa liikuntafysiologian,biomekaniikan ja valmennus- ja testausopin sekä palloilun opettaja -81-85,-1993-2008
Kajaanin AMK:ssa liikuntabiologian aineiden opettaja 2010-2015
TUL:n lentopallon päävalmentaja 1985-1992.

Valmentajana:
B-tyttöjen maajoukkue -88-89, Pohjoismaiden mestaruus
Palokan Pyryn naisten SM-sarjan valmentaja -94-96, SM kulta,SM hopea ja 2 Suomen Cupmestaruutta
Muuramen Lentopallon miesten joukkueen valmentaja -98-02,nousu liigaan ja pelaaminen siellä
Mäntän Valo 1-sarja -07-09

  Takaisin