Seuraa meitä somessa:

Pekkarinen jatkaa WoVossa

16.04.2014


Johanna Pekkarinen

Woman Volleyn ensi kauden liigajoukkue täydentyi seitsemän pelaajan vahvuiseksi, kun Johanna Pekkarinen allekirjoitti tulevan kauden kattavan sopimuksen.

Pekkarinen on pelannut aiemmin WoVossa jo kaksi liigakautta. Lähtöisin hän on Pihtiputaalta, ja liigakokemusta on myös Kuusamon Pallo-Karhuista.

Pekkarinen kuuluu Tapio Kangasniemen luotsaamaan maajoukkueryhmään, joka aloittaa leirityksen Kuortaneella heti vapun jälkeen. Hänen pelipaikkansa on yleispelaajan tontilla. Rovaniemellä hän pelaamisen lisäksi opiskelee hoitoalalle.

WoVon liigaryhmä on nyt siis seitsemän pelaajan vahvuinen. Viime kauden joukkueesta muutama pelaaja on jäämässä pois. Keskipelaaja Andrea Beck aloittaa lääketieteen opinnot USAssa. Jenni Koivuranta ja Jenny Tahkola taas jättävät pelikentät tällä erää.

- Vielä katsellaan pelaajia melkein joka tontille, mutta erityistä kiirettä ei ole. Jennin poisjäännin myötä passarin tontillekin kaivataan toista pelaajaa (Noora Rautiolla on jo sopimus), ja sekä keski- että laitatonteillekin mahtuu vielä lisävahvistuksia. Hakkurin paikalle pelaajia on jo kaksi, toteaa valmentaja Teemu Mäkikyrö.

- Muutamia sopimuksia on työn alla sekä entisten että uusien pelaajien kanssa. Eiköhän tässä ihan lähiaikoina ole uusia papereita allekirjoitettavana, suunnitteli WoVon urheilutoimenjohtaja Pasi Rautio.

  Takaisin