Seuraa meitä somessa:

Peltokangas ja Mäkinen Liigasärkkien ensimmäiset sopimuspelaajat

23.06.2014

Liiganousija Liigasärkät on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimukset, kun Janne Peltokangas ja Jussi Mäkinen kirjasivat itsensä joukkueeseen. Lisäksi päävalmentajana jatkaa Shailen Ramdoo.

Lisäsopimuksia on luvassa elokuun alussa.

Näin nyt tehdyistä sopimuksista Liigasärkät tiedotteessaan:

Janne Peltokangas (kakkosvalmentaja ja keskitorjuja/Kt)

- Janne on osoittanut suurta innostusta tultuaan viime kaudella tiimiin. Arvostamme suuresti hänen sitoutumistaan ja haluaan pelata mestaruusliigassa. Tämän lisäksi hänellä on paljon kokemusta, ja hänen seuraava askeleensa tulee olemaan valmentamisen aloittaminen. Janne haluaa oppia uutta koko ajan, ja juuri sehän on LiigaSärkkien tiimimme tuotemerkki. Hän on täysillä mukana kaikissa toiminnoissa huolimatta sitoutumisestaan perheeseensä ja työhönsä. Hän tekee lujasti töitä ja on oikea mies lähtemään mukaan tälle meille kaikille mielenkiintoiselle matkalle. Janne on allekirjoittanut 1 + 1 optiosopimuksen.

Jussi Mäkinen (Passari /Pas)

- Jussi oli jo viime vuonna joukkueen varakapteeni, ja hän osoitti paljon kypsyyttä nuoresta iästään huolimatta. Hänellä on suurenmoinen huumorintaju, mitä tulee hänen pelien jälkeisiin blogeihinsa. Hän pystyi kehittymään ja olemaan oma itsensä koko viime kauden. Hän on omistautunut ja intohimoinen pelissä ja tiimissä. Ei ole yllätys, että hän allekirjoitti 2 + 1 optiosopimuksen heti kesäkuussa 2013. Hänen kanssaan on hyvä pelata ja hän toivoo pysyvänsä mestaruusliigassa, mutta kahta vuotta kokeneempana. Jussin on tehtävä tänä vuonna lujasti töitä, sillä nyt valmentaja on antanut hänelle enemmän vastuuta kuin viime vuonna. Hän on kuitenkin ottanut haasteen ilolla vastaan.

  Takaisin